- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво сънувахте снощи?
Не си спомням целия ама се сещам ,че бях по средата на война ...![]()
Не мога да ви кажа!
Някъв еб*си и съня, честно...![]()
Откъде ми ги ражда тия глупости главата, напрао не знам!![]()
Сънува, че изпивам 2 големи чаши с вода и се събудих, бях много жадна![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Честно казано не помня..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Снощи сънувах,че пътувахме с родителите ми в чужбина със самолет(нз в коя държ. ;д) и забравихме част от багажа в аерогарата,после се връщахме.. някакви глупости общо взето.Понякога сънищата сами доста тъпи,като тоя,но има случаи,когато цели приключенски филми сънувам и не ми се иска да съм се събудила после..
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
не знам защо, но вече втора вечер сънувам, че ме гони някъв клошар![]()
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
Аз пък почти всяка вечер сънувам , че ходя да бера цветя![]()
Не съм сънувал сигурно от 1 месец...Ебаси...![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Ами снощи нищо, но последния сън, който сънувах беше, че водя битка с Волдемор![]()
![]()
![]()
I understand. I just don`t care !:P
Сънувах , че съм бременна . Беше един от мойте кошмари . Така е като пребивавам и в бг.мама (Форум) .![]()
Мии нищо май обаче отдавна бях сънувала, че ме гонят банани![]()
![]()
![]()
![]()
ии бяха големи и аз се скрих в една кухня с още банани
![]()
тва ми беше най-нереалния сън
![]()
Че ми крадат колата, аз виждам как я крадат и не мога да направя нищо. Беше мн гадно...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
че пуша![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Сънувах някаква поредица от кошмари, един след другОколо 4-5 бяха, ако не и повече. На някой да му се е случвало ? О.o
Аз пък сънувам винаги някакви нереални неща....Първоначално написано от SummerWave
![]()
![]()
(въобще не са свързани едно с друго)
последно сънувах ,че се женя за някой дето дори не му видях лицето...
а после се озовах в кола насред гората със сестра ми (която м-у другото дори не беше истинската ми сестра ,а просто непозната ,с която си говорех ама я чувствах особено близка) и нататък вече стана още по-объркано...![]()
![]()
като казах на майка ми тя ми каза че е на лошо (сватбата де)(а тя наистина ги разбира тия работи) та, на другия ден бате ми имаше изпит ,от който тъй да се каже му зависеше бъдещето (иска да влиза в пловдивския) а той взел че се разболял!!! и не мръдна
от което ест. се почувствах адски виновна
ама се поуспокоих като ми каза че предната вечер ходил на парти и един Димо му се изкихал и тъй...
соррка за дългия пост амаа...
,,Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.,,
Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
сънувах че купувам подарък на един мн сладък съученик.. след тва видях един приятел с едно момче с което не си толкаме и тей..
Че су купува обувки е разни глупости още,но не помня....![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първото ми Зелено училище![]()
Със сигурност сънят си е правил трикове, защото съм сигурен, че тогава нямаше мечки, които да танцуват...
Да. На мен. ; DПървоначално написано от fLoweRrR
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .