- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво сънувахте снощи?
снощи нищо не съм сънувала...нооо наскоро сънувах, че съм в морето но плувам някак си на повърхността на водата...много странно беше, ама сън...какво да го правиш![]()
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
[quote="Tiin"]Не си само ти и аз не помняПървоначално написано от SummerWave
![]()
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Бях в Израел и си купувах матрьошки от един от множеството руснаци, които бяха разположили тараби на главната улица в Тел Авив : D
и някакви такива, глупости...
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
не си спомням почти нищо,от няколко години помня само главната идея от сънищата си,та във вчеращният убивах нещо.Не знам хора ли бяха или нещо друго ама доста раздавах правосъдие
Не помня нищо. Помнех го няколко минути и след това вече нямах и спомен. Помня само, че бяхме 3 момичета и обикаляхме да търсим нещо.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Сънувах,че съм в някъкав забутан зоопарк-беше в малко апартаментче и беше целия бял.По едно време майка ми дойде и почнахме да го боядисвамеОбщо взето е това
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Сънувах, че съм в WoW само, че беше реален и приятеля ми беше с мен и изведнъж ни подгониха мобове - кокошкии приятеля ми който беше ХОРД
ми отвори портал и отидохме до някакво езеро и развивахме фишинг
![]()
![]()
![]()
Луда работаНе съм толкова зарибена но приятеля ми играе доста иии.. ко да правя
много шантав сън
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите