Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
Телефони! Вчера помагах на нашите да си изберат, че и на двамата им изтичат договорите... и понеже наизустих едно списание буквално...
Цяла вечер сънувах как Sony Ericcson Vivaz, Sony Ericcson Vivaz Pro, Nokia C6-00 и Sony Ercsson Xperia X10 Mini Pro си танцуваха в кръгче, подканяйки ме да избера.. И от време на време майка ми, която сочеше с пръст и казваше, че тия телефони са прекалено скъпи за "пикла като мен" и ги имали бизнесмени!

Усещам, че пак назрява спор. Искам телефон с блестяща камера, издръжлива батерия и Уай Фай, задължително Нокиа или Сони Ериксон, а не Самсунг и съм влюбена в тия с изваждащите се клавиатури, ама Глобул наистина се излагат. Всичките тия ги предлагат на изплащане по 15-20 лв на месец при сключване на 2-годишен договор с такса 55 кинта на месец! Тва е баси пладнешкия обир! Дано Мтел предлагат нещо по-изгодно, че имам време до Март да реша кой искам и да предложа на нашите изгоден вариант. Щото майка ми като сметне и вика-Квоо, тоя телефон струва 400-500 лв, забрави!
Влюбена съм във тия, най-много клоня към Сони Ериксон Виваз - Про обаче, щото е със вадеща се клавиатура, а обикновения е сензорен, ама пък има 8 мегапиксела камера! Иначе и двата правят Хай Дефинишън видео, което е уникално! Наистина искам такъв телефон, в момента съм с два - Мтелският ми е Нокиа 6300, в която съм влюбена, а Глобулският ми е една тухла на Самсунг, която искам да сменя.
Ооох, ако се снабдя с такъв телефон, никога няма да поискам нищо от нашите...
Иначе гледах една Нокиа 5530 - музикалните, има си Wi Fi, обаче в тия са ми очичките!

А аз не помна мн ама сънувах нещо с някво непознато момче