.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.

Баси странния проблем О.о

Здравейте , значи преди 2-3 месеца играех тази игричка ГТА сан андреас , но ми омръзна и я изтрих , играех модовете "Tokyo drift " и "Steep turn" Малки,леки модове, и сега отново реших малко да си поцъкам но когато си изтеглих Tokyo drift и инсталацията си премина успешно НО като я пусна и екрана ми става черен , реших да пробвам и със Steep turn и пак същата работа,защо става така ? Просто като цъкна на иконката и ми става черен екрана .. Едва ли е от видео картата защото когато си вървяха игрите бях със същата видео карта само че преди бях със Nvidia а сега съм със Ati radeоn или нещо от сорта , моля ви ако някой знае как да си оправя проблема да пише :/
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен
    нямаш правилните драйвери за видео картата(от нея е 100% съм сигурен)

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    аз бих заложил на неправилно де инсталирване и омазване на регистрите
    може и directx да прави проблеми да иска ъпдейт
    ъпдейт и на драйвърите
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    Silent hill.
    Де инсталирана е както трябва играта , как мога да проверя дали са ми стари драйвърите ? А между другото Java ми е стара версия и постоянно пита за ъпдейт , да не би да е от това? Съжалявам но не съм много напред с компютрите
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    Де инсталирана е както трябва играта , как мога да проверя дали са ми стари драйвърите ? А между другото Java ми е стара версия и постоянно пита за ъпдейт , да не би да е от това? Съжалявам но не съм много напред с компютрите
    Driver Wizard,Driver Genius,Driver Magician,DriverGuide Toolkit
    Програми за ъпдеити
    Не съм ги пробвал!
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Супер фен
    е толкова ли е трудно да влезеш в сайта на производителя, да си напишеш модела на картата и да си смъкнеш driver-a ?

Картата не я ли взе с диск на който има driver-и ? Други игри вървят ли ти ?

Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    е толкова ли е трудно да влезеш в сайта на производителя, да си напишеш модела на картата и да си смъкнеш driver-a ?

Картата не я ли взе с диск на който има driver-и ? Други игри вървят ли ти ?
    Не е толкова трудно , проверих ги , не са стари Други игри ми вървят като WoW например , но GTA пак не иска да ми тръгне..
    -Albert Einstein

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си