.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Град
    София

защо поне 80% от жените си затварят очите по време на секс?

сериозно питам. наблюдавам го от много дълго време, почти винаги всички си затварят очите и се е*ат със затворени очи през много голяма част от времето, през другото с притворени, премрежени един вид очи. аз никога не си ги затварям преди баш финала.

е кажете?!?

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    някакъв биологичен рефлекс

Епа човече да усетиш един 17-18 сантиметров турбалан да ти влезне отзаде и ти ще притвориш очи .

Град
    Плевен

Re: защо поне 80% от жените си затварят очите по време на се

Цитирай Първоначално написано от fungus
    сериозно питам. наблюдавам го от много дълго време, почти винаги всички си затварят очите и се е*ат със затворени очи през много голяма част от времето, през другото с притворени, премрежени един вид очи. аз никога не си ги затварям преди баш финала.

е кажете?!?
    като си глупак няма да се сетиш сам

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Защото си мислят, че Кристиано Роналдо ги опъват та така!

BMW -> Beautiful car!!!

Правят го, защото така се съсредоточават върху удоволствието. Като отворят очи се разсейват и гледат. Така са ми казвали. А някои ги затварят и защото фантазират. Мен лично не ми пречи и ми е все тая, въпреки че ако има красиви очи предпочитам да ме гледа в очите.... :Д

xKiFlA, малоумна си.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    лично аз, не мога да се съсредоточа..просто ми е супер трудно.. а иначе и това което каза pokemonforever е вярно
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    По-добре че си попадал на такива, дето си ги затварят, ако се втренчи в теб е много по неудобно, чак неловко.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Правят го, защото така се съсредоточават върху удоволствието. Като отворят очи се разсейват и гледат. Така са ми казвали. А някои ги затварят и защото фантазират. Мен лично не ми пречи и ми е все тая, въпреки че ако има красиви очи предпочитам да ме гледа в очите.... :Д

xKiFlA, малоумна си.
    az ли съм малоумна бе глупако
    Ами НЕ го праим за тва..
    видя ли кой е малоумен
    Тъпичка си..и да, ти си малоумната..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от POKEMONFOREVER
    Епа човече да усетиш един 17-18 сантиметров турбалан да ти влезне отзаде и ти ще притвориш очи .
    ако забравиш смазката - по скоро ше се оцъкли

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    По-полека с квалификациите.
    Подтискането на едно сетиво, засилва усещанията от другите.
    Впрочем, аз обичам да се гледаме в очите...

Хахахахаха нали bloodyF,виж аз как познавам момичетата

xKiFlA, малоумна си.
    Дам.. и при мен е така.. по този начин се изолирвам от заобикалящия ни шум и светлинки,защото вечно е пуснат телевизора или нещо на компа.. и да по този начин се оставям само на усещането :P

Голям фен
    Когато затворя очи се отдавам по-пълноценно на момента.Но и когато се случи да се гледаме в очите(той винаги е с отворени очи) е още по-секси усещането.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    За да се съсредоточат или за да си фантазират.

Темата не се ли изчерпа?

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Много ми е интересно... социологическо проучване ли си правил, че така си ги определил тия 80% За да решиш такова нещо, трябва да си преспал поне с 10-20 хиляди момичета... хахаха

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Когато затворя очи се отдавам по-пълноценно на момента.Но и когато се случи да се гледаме в очите(той винаги е с отворени очи) е още по-секси усещането.
    така е :P

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    По-добре че си попадал на такива, дето си ги затварят, ако се втренчи в теб е много по неудобно, чак неловко.

Толкова много разговори за секс а аз и веднъж не съм го правила .

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SisinkaS
    Правят го, защото така се съсредоточават върху удоволствието. Като отворят очи се разсейват и гледат. Така са ми казвали.
    Дам.. и при мен е така.. по този начин се изолирвам от заобикалящия ни шум и светлинки,защото вечно е пуснат телевизора или нещо на компа.. и да по този начин се оставям само на усещането :P
    Вярно е, аз го правя, защото така се съсредоточавам повече, но когато ги отворя и видя приятелят ми се възбуждам невероятно много. : )))
    "Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."

Град
    Пловдив
    Предполагам така се съсредоточават повече , удоволствието е по голямо или просто се разсейват.Подтискането на едно сетиво, засилва усещанията от другите.
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

ToOoNiCe, какво правиш в този раздел на форума тогава???

към темата: Както вече някой писа - като затъпиш едно сетво и другите се изострят. Но пък и да гледаш в очите е страхотно!
    ~девойче съм~

Браточка хората заобикалят очевидния отговор щото са тактични - явно не си им лицеприятен на момичетата щом така примижат

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    ToOoNiCe, последно мъжко ли си или женско? Тук пишеш в женски род. Няколко поста по рано писа, че пишката ти е 12,5см. Що за същество си последно

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Цитирай Първоначално написано от scanadal
    И при мен е така
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си