- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защо поне 80% от жените си затварят очите по време на секс?
сериозно питам. наблюдавам го от много дълго време, почти винаги всички си затварят очите и се е*ат със затворени очи през много голяма част от времето, през другото с притворени, премрежени един вид очи. аз никога не си ги затварям преди баш финала.
е кажете?!?
Епа човече да усетиш един 17-18 сантиметров турбалан да ти влезне отзаде и ти ще притвориш очи.
като си глупак няма да се сетиш самПървоначално написано от fungus
![]()
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Защото си мислят, че Кристиано Роналдо ги опъват та така!![]()
BMW -> Beautiful car!!!
Правят го, защото така се съсредоточават върху удоволствието. Като отворят очи се разсейват и гледат. Така са ми казвали. А някои ги затварят и защото фантазират. Мен лично не ми пречи и ми е все тая, въпреки че ако има красиви очи предпочитам да ме гледа в очите.... :Д
xKiFlA, малоумна си.![]()
По-добре че си попадал на такива, дето си ги затварят, ако се втренчи в теб е много по неудобно, чак неловко.
Тъпичка си..и да, ти си малоумната..Първоначално написано от xKiFlA
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
ако забравиш смазката - по скоро ше се оцъклиПървоначално написано от POKEMONFOREVER
![]()
![]()
Дам.. и при мен е така.. по този начин се изолирвам от заобикалящия ни шум и светлинки,защото вечно е пуснат телевизора или нещо на компа.. и да по този начин се оставям само на усещането :PПървоначално написано от AceXe
Когато затворя очи се отдавам по-пълноценно на момента.Но и когато се случи да се гледаме в очите(той винаги е с отворени очи) е още по-секси усещането.
За да се съсредоточат или за да си фантазират.
Темата не се ли изчерпа?
Много ми е интересно... социологическо проучване ли си правил, че така си ги определил тия 80%За да решиш такова нещо, трябва да си преспал поне с 10-20 хиляди момичета... хахаха
Толкова много разговори за секс а аз и веднъж не съм го правила .![]()
Вярно е, аз го правя, защото така се съсредоточавам повече, но когато ги отворя и видя приятелят ми се възбуждам невероятно много. : )))Първоначално написано от SisinkaS
"Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."![]()
Предполагам така се съсредоточават повече , удоволствието е по голямо или просто се разсейват.Подтискането на едно сетиво, засилва усещанията от другите.
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
ToOoNiCe, какво правиш в този раздел на форума тогава???![]()
към темата: Както вече някой писа - като затъпиш едно сетво и другите се изострят. Но пък и да гледаш в очите е страхотно!![]()
![]()
~девойче съм~
Браточка хората заобикалят очевидния отговор щото са тактични - явно не си им лицеприятен на момичетата щом така примижат![]()
![]()
![]()
ToOoNiCe, последно мъжко ли си или женско? Тук пишеш в женски род. Няколко поста по рано писа, че пишката ти е 12,5см. Що за същество си последно
И при мен е такаПървоначално написано от scanadal
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!