- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде го направихте за първи път >???
ако съдя по това Maceto96 си на 14 и вече си го правилахммПървоначално написано от Maceto96
![]()
хмм...палавница,ех да те барна аз, ________________________________________ а относно темата-у нас,тя нямаше голямо желание,но я навих след това пак се дърпаше и се получи нещо като изнасилване
след няколко дни дойде и ме помоли пак да го направим като изнасилване защото и харесвало :P
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
На легло, в едно бунгало.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
вкъщи![]()
![]()
![]()
...
На един купон(на легло)![]()
В коридора на таванските стаи в някакъв блок.Не си го представях така... Ама то като дойде не пита...![]()
![]()
![]()
![]()
Po-sladko e ot shokolad...
в нас на моето легло)))
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
използва се и като "приста" т.е. голямо легло във спалнята... И на мен ми беше мн странно баба ми като ми казваше " айде ти ще спиш на спалнятаПървоначално написано от awerw
"
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Испания
Първоначално написано от HeavensMaiden
![]()
стига бе , ама ти сериозно ...
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Бяхме на лагер и така в хотела... плюса беше че леглото беше огромнооо и нямаше кой да ни притеснява
У нас, на леглото в моята стая :P Хубав спомен ще ми остане, защото беше с човека, който обичам!![]()
"Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."![]()
ние го направихме в къщата на приятеля ми, на леглото му, един ден отидох у тях и ме съблече и го направихме ,аз бях девственна тогава но беше много вниматлен и мил и до ден днешен сме заедно![]()
+1, според мен е най-добре да е в жилището на момичето, ако е девствена.Първоначално написано от Andr0medA
![]()
Първоначално написано от Converse333
Да и според мен тя, така ще се чувства по-спокойна. Поне при мен беше така. : )![]()
"Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."![]()
в апартамента на общ приятел
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
унас .. опетних си леглото![]()
У дома,на моето легло.Но у нас не ми харесва да правя секс.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire