- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде го направихте за първи път >???
В Кранево на лагер.........кофти беше че не бяхме самички, ама..........
Честно........много съм луда
на един таван
На вилата ми в моята стая на моето легло!! Абе всичко беше мое и беше страхотно![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
амии на стадиона![]()
![]()
![]()
мда не се базикам
у нас в хола![]()
Винаги бъди малко по-добър отколкото е необходимо!
в хотелска стая.. по време на една екскурзияБеше мноого добре.. точно, както си го представях. Може би и човека и обстановка бяха по-добри от всичко последвало после
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
В старата ми квартира на леглото![]()
Моето място сигурно е най-странно от всички. Аз го направих в книжарница. Знам странно звучи, но си е чистата истина.
Доста странно звучи наистина, чак не мога да си го представя.Първоначално написано от Kokoskata
![]()
В тях беше лято аз бях само по шорти а тя с потниче и поличка бяхме възбудени просто се случи...
Същото. Хотелска стая в Пиза, таванска при това с човек, който познавах от 8 дена, но аз си бях с ясната представа, че не искам първия път да ми е с някой в когото съм влюбена, за да не стават после трудни нещата. Абе беше си мн яко и ама изобщо не съжалявам.Първоначално написано от jane_17
^^ по принцип ли не си падаш по 'трудните' неща, или само в секса си така?
У тях, в неговата стая на леглото му преди година и девет месеца.
Вкъщи
It was a beautiful lie
A heart stopping illusion
It was a beautiful lie
Such a bitter goodbye
It was such a beautiful lie
Such a heart breaking, goodbye
Детска градина!Първоначално написано от adidaskataWE
![]()
Нито в секса, нито в живота ми е така, както го описваш. Просто винаги ме е дразнела тази превъзнесеност на първия път на едно момиче и как някой му откъсва цвететоПървоначално написано от machoka
Пълни глупости. Момчето беше секси, държеше се мило, обстановката беше супер, чувствах се преготова - за какво ми е принца на кон. Да не говорим, че не бях на 17 (добре де без 3 седмици) и просто си знаех какво искам.