.
Отговор в тема
Страница 6 от 10 ПървиПърви ... 2345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 247
    Мега фен Аватара на D1esel
    Докато бях още в корема на мама, и тати веднъж я опъна, обаче без да знае опъна и мен...

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Докато бях още в корема на мама, и тати веднъж я опъна, обаче без да знае опъна и мен...
    Омгг, имаш много развинтена фантазия...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Явно тогава те е поведил и си станал такъв.
    Welcome to the Jungle...

У тях.....

Голям фен Аватара на UniCoWN
    У тях на леглото му.

Ехх , спомени , спомени .. Бях на един купон в къщата на най-добрата ми приятелка,която живее в Манчестър.Почти цялото и училище беше там с един нейн съученик се запознахме,харесахме се,флиртувахме и го направихме.Пича не го видях никога повече , но се радвам,че беше с него.Както казаха някой момичета преди мен,не държа "цветето да бъде откъснато" от принца на бял кон.

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Eee Kъцка ..
    по темата : В нас на моето легло

Преди много време след един купон, в тях.
    Relax.. take it easy!!

в една горичка малко преди моето село сред природата да ви кажа доста е неприятно в гора сумати и насекоми и разни гадинки не е това ковто очаквах

вкъщи,на пода...после на дивана

На хелуин, се бяхме събрали с едни фр. Бяхме 7 човека, ама 4-ма си тръгнаха и останахме 3ма аз и 2 момичета. После към 2 часа легнахме. Имаше 1 малко и 1 по-голямо легло. На тва по голямото легнах с едното момиче и после гледахме някав филм, ама едното момиче дето беше на другото легло заспа и останахме само 2мата с нея после тя ме прегърна и после вече нещата се станаха другото моми4е разбра и стана лошо ,но това е друга тема. :d

у един приятел

Вторник, у тях

Ами..в неговата стая в общежитията,но беше много гадно..той изобщо не можеше да прави секс и сигурно още не може

Моят първи път беше в нощта срещу Хелуин, на брега на морето с мъжа който обичам . Беше невероятно

Голям фен
    В тях

Всичко беше планирано. Много се кефех на един пич, поканих го в нас на купон, после на дискотека, после го заведох пак в нас и така. Беше много готино, защото въпреки купона и всичко и двамата не бяхме пияни, а и той беше опитен и знаеше как да ме накара да се чувствам добре, а и не му бях първата девственица
    Хаха имаше прякор, който няма да казвам ама в превод значеше нещо като сваляча, ако зависеше от мен щеше да е отварачката. Отдаваше му се на момчето.

Предстои...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от maimunka7 Виж мнението
    Ами..в неговата стая в общежитията,но беше много гадно..той изобщо не можеше да прави секс и сигурно още не може
    ХАхаахахахха как го нареди..

По темата - вкъщи на дивана!
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

вкъщи ..

Супер фен Аватара на nymphadora
    в нас на леглото.

Ами в тях (той живее с брат си) обаче още не беше сменено леглото и беше единично (вече е двойно), обаче без да се усетим бяхме на леглото на брат му (то е двойно) и никога няма да го забравя - аз му казах абе на леглото на брат ти сме и той вика ще си купи нови чаршафи. Абе беше страхотно и все още сме заедно.

Върху пералня в банята

В двора на вилата на момчето с което ходех тогава. Беше СУПЕР романтично под звездите, ама много ме болеше ((((

Цитирай Първоначално написано от blackfireXx Виж мнението
    Първоначално написано от Forever666
    На 12-я ми рожден ден с гаджето ми
    Цитирай Първоначално написано от ch0c0late44 Виж мнението
    Oh,god ....
    ужас на 12??????? къде живеете бе хора.... а може би в Ебиселандия!!!!! :ДДДДДД

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си