- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде го направихте за първи път >???
Докато бях още в корема на мама, и тати веднъж я опъна, обаче без да знае опъна и мен...![]()
Явно тогава те е поведил и си станал такъв.
Welcome to the Jungle...
Ехх , спомени , спомени .. Бях на един купон в къщата на най-добрата ми приятелка,която живее в Манчестър.Почти цялото и училище беше там с един нейн съученик се запознахме,харесахме се,флиртувахме и го направихме.Пича не го видях никога повече , но се радвам,че беше с него.Както казаха някой момичета преди мен,не държа "цветето да бъде откъснато" от принца на бял кон.
Преди много време след един купон, в тях.
Relax.. take it easy!!
в една горичка малко преди моето селосред природата да ви кажа доста е неприятно в гора сумати и насекоми и разни гадинки не е това ковто очаквах
На хелуин, се бяхме събрали с едни фр. Бяхме 7 човека, ама 4-ма си тръгнаха и останахме 3ма аз и 2 момичета.После към 2 часа легнахме. Имаше 1 малко и 1 по-голямо легло. На тва по голямото легнах с едното момиче и после гледахме някав филм, ама едното момиче дето беше на другото легло заспа и останахме само 2мата с нея после тя ме прегърна и после вече нещата се станаха другото моми4е разбра и стана лошо ,но това е друга тема. :d
Вторник, у тях![]()
Ами..в неговата стая в общежитията,но беше много гадно..той изобщо не можеше да прави секс и сигурно още не може![]()
Моят първи път беше в нощта срещу Хелуин, на брега на морето с мъжа който обичам . Беше невероятно![]()
В тях
Всичко беше планирано. Много се кефех на един пич, поканих го в нас на купон, после на дискотека, после го заведох пак в нас и така. Беше много готино, защото въпреки купона и всичко и двамата не бяхме пияни, а и той беше опитен и знаеше как да ме накара да се чувствам добре, а и не му бях първата девственица
Хаха имаше прякор, който няма да казвам ама в превод значеше нещо като сваляча, ако зависеше от мен щеше да е отварачката. Отдаваше му се на момчето.
Предстои...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Ами в тях (той живее с брат си) обаче още не беше сменено леглото и беше единично (вече е двойно), обаче без да се усетим бяхме на леглото на брат му (то е двойно) и никога няма да го забравя - аз му казах абе на леглото на брат ти сме и той вика ще си купи нови чаршафи. Абе беше страхотно и все още сме заедно.
В двора на вилата на момчето с което ходех тогава. Беше СУПЕР романтично под звездите, ама много ме болеше((((