- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво Научихте От Бившите Си?
Наскоро четох една статия в септемврийския брой на Cosmopolitan,която беше много интересна.Разказваше се какво са научили хората от бившите си половинки и имаше много положителни нещаИскам да ви питам вие самите какво научихте от старите си половинки?Връзката ви помогна ли ви да израстнете по някакъв начин и научихте ли нещо полезно,което бихте изпозлвали и до днес?
![]()
Аз лично като се замисля май нищо полезно не съм научила от бившите си,освен може би,че е много важно да познавам компанията имПросто предишните ми връзки са били повърхностни и краткотрайни и не съм имала възможността(а и желанието) да ги опозная достатъчно,за да преценя дали съм научила нещо полезно
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ми научих се никога повече да не бъда толкова наивен и никога да не им вярвам на 100 % ... тва си има и положителни и отрицателни страни ..
Научих се да не се доверявам толкова лесно, научих че прекалената ревност с изблик на нерви и злоба е грозна картинка и отблъсква човека до нас...научих се да не си мълча когато нещо не ми допада и/или ме наранява... иии научих че "Бъди лош за да те обичат" е много вярна приказка.![]()
Научих се да правя повече компромиси.
When you dream anything can happen.
Имаше такава тема.. "Какво научихте от последната си връзка"..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Ако не друго,поне съм научила какъв човек не желая до себе си.
Иначе,има такива теми.![]()
нищо не съм научил, все аз ги уча на нещо...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Предимно лоши неща. Но вината е колкото тяхна, толкова и моя.
Първоначално написано от FuckedUp
Ти сам го каза-"От ПОСЛЕДНАТА"...А аз питам за всички като цяло-може да си имал/а 10 връзки и от всяка да си научил/а нещо полезно![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Аз научих, че един мъж може наистина на има предвид "не" и наистина да си го мисли. Научих, че е доста женствен, доста мазен и противен, дори сега ме отвращава.![]()
да не бъда наивен и да не се доверявам, обвързвам.
Do you know what is loneliness, among so much people?
да не бъда толкова голям егоист
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
С какъв тип хора да не се занимавам повече и че не се разкривам , не се отпускам, не споделям
Че винаги може да бъде и по лошо.
Че не бива да страдаш за човек, който не страда за теб.
Че наивността е огромна човешка грешка.
Всяка връзка има своят край.
Мога да обичам истински.
От първия научих какво означава да обичаш.
От втория научих какво означава да можеш да кажеш "този човек е моята съдба". И как се сменя маслото на автомобил.
научих се как да се държа отвратително
не се изказвай неподготвен,прасе
от първия научих дори незнам дали може да се каже така че не искам момче което да ми тича след гъза.
от втория че ревността е най-лошото нещо изпитах какво е да те ревнуват ужасно много и как ревността погубва всичко.
от третия че не трябва да тръгвам с някой когато не съм 100% сигурна че искам и да се опитвам да обичам този човек просто не става и е по-добре да си остане само приятел
от сегашната ми връзка научих какво е любов...и се надявам да продължи колкото се може по-дълго...научих какво е някой да ти липсва и да не можеш да спреш да мислиш как ли е,дали е добре ...откривам че този човек значи много за мен...обичам го няма какво повече да кажа![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
научила съм да нямам общо с момчета (и нямам) нито ще имам нито искам. нищо че е одавна
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Да се съобразявам с другите,да не мисля само за мен.Как да си отгледам що годе свястна трева..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Научих, че любовта не е нужно да се преследва с цената на терзания и лишения - ако се получава естествено, получава се. И че не трябва всяка свободна секунда да сте заедно - трябва си време и за лични приключения.
Научих да не бъда вярна на някого, ако той не изисква това от мен
Научих, че спорове могат да се разрешават без да повишаваш тон.
Научих и колко беззащитна ставам, когато се чувствам спокойна и закриляна. Сега тепърва ще се уча как да съм с някого, без да се превръщам в "слабата половинка"
![]()
~ Luv ya!
От първата ми връзка научих,че с времето нещата се променят, а от втората научих,че не трябва да принуждаваш човек да се разкрива след като той неиска,от третата най-сладката научих,че човек може много да те обича,но когато ти незнаеш какво искаш,нищо нестава![]()
Аз съм научила нещо само от последната ми връзка.Предишните си бяха лапешки простотии и не съм им отдавала особено значение.
Та,научих,че любовта е прекрасна,но те прави адски раним.Научих,че ревността погубва една връзка.Разбрах,че никога не трябва да правя нон стоп компромиси и да пренебрегвам изцяло себе си в името на връзката ни.И научих,че колкото повече тичам след него,толкова повече той си играе с мен и ме шантажира.