.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

КАк се прави саит? Спешно ми е....ПОМОЩ

Моля ви много е спешно,трябва да направя саит за понеделник.Тоест след 2 дена а нз вобщте как става.Ако някои знае как се прави мисля че трябва да се направи плсс ако някои знае нека да ми помогне благодаря

Програмата HMTL ?
    По-добре вземи почети малко защото ако го кажеш това на учетля си няма как да ти повярва , че ти си правил(а) сайта
    Изтегли си Web Page Maker ( за най-лесно ) и си прави сайт
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V
    Програмата HMTL ?
    По-добре вземи почети малко защото ако го кажеш това на учетля си няма как да ти повярва , че ти си правил(а) сайта
    Ми нз знам само че имаше нещто ХТМЛ нз какво е :С,а написахме ссамо ХТМЛ нито ни показа нито нищто а за др.път каза да имате готов саит и аз нз какво да правя мссс че ми каза с коя програма

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Научи всичко от тук http://www.w3schools.com/default.asp и ще правиш перфектни сайтове
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

FrontPage e най-лесен и елементарен. От тоз сайт дет си го дал... Има да го чете и асимилира кое как 1 седмици минимум докато схване, че го пишеш в Notepad...А Web Page Maker оставя сигнатура на сайта и се вижда, че е правен с програма.

Microsoft FrontPage може да си изтеглиш от замунда. Пиши Office 2003 в търсачката и търси Office 2003+SerN

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    FrontPage e най-лесен и елементарен. От тоз сайт дет си го дал... Има да го чете и асимилира кое как 1 седмици минимум докато схване, че го пишеш в Notepad...А Web Page Maker оставя сигнатура на сайта и се вижда, че е правен с програма.

Microsoft FrontPage може да си изтеглиш от замунда. Пиши Office 2003 в търсачката и търси Office 2003+SerN
    Много благодаря

Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V
    Програмата HMTL ?
    Това ще да е някаква супер-нова и добра технология

anonymous704272
    Guest
    Брато сайт да напраиш за 2 дена няма да можеш дори и хтмл да е..
    Бързо тегли WYSIWYG Web builder търси крак и почвай да праиш сайта за половин ден си готов.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си