.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Прахообразна пудра

Здравейте!
    Кожата ми е мазна в Т-зоната и ми писна по цял ден да лъщя .Ползвам и фдт и пудра, но така и не случих на хубава-компактна.
    Сега съм се насочила към прахообразна.
    Ползвате ли и каква е?
    Друг проблем ми е и намирането на цвета.С много светла кожа съм.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ами щом си много светла естествено, че ще вземеш най-светлия нюанс. Има хубави прахообразни пудри на L'Oreal Paris. Може и минерална да си вземеш! Ако продължаваш да се чудиш кой нюанс да си вземеш, отиваш в някой по-голям мгазин за козметика и пробваш наред!

Супер фен Аватара на j_adore2
    Пудра не съм използвала никога и не мога да ти кажа,но защо не използваш някакъв матиращ крем за основа за да не лъщиш?
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Офф и аз имам същия проблем от скоро Пудрата мисля, че няма да ти помогне, защото аз ползвам на Max Factor (ползвала съм и на Loreal) и при двете преди нямах лъскавини, но обаче тук от две седмици някъде сутрин като стана си почистя лицето с сал.спирт после нанасям матиращ крем на Elea и след това пудра .... ииии след няколко часа лицето ми лъска и то точно Т- зоната.
    Ужассссссс И сега тук един потребител от форума ми препоръча да си правя маска за лице с зелана хума, защото тя била за мазна кожа. Тези дни ще пробвам и ако има ефект ще ти пиша.
    Ако ти намериш някакво решение, пиши ...
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

тази маска с хума съм я пробвала.Правих я преди около 2 пъти в седмицата, в продължение на месец.Все същото .Сега видях това, но се чудя.http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...3,s:0.Като лъсне лицето и минаваш със тези хартийки, които съдържат оризова пудра така пише

Цитирай Първоначално написано от hugelipsskinyhips
    тази маска с хума съм я пробвала.Правих я преди около 2 пъти в седмицата, в продължение на месец.Все същото .Сега видях това, но се чудя.http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...3,s:0.Като лъсне лицето и минаваш със тези хартийки, които съдържат оризова пудра така пише
    Това ако наистина е ефикасно ще е суперр !!!
    Вижте какво намерих http://moiatakozmetika.mymall.bg/pro...%B6%D0%B0.html

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от ira90
    Вижте какво намерих http://moiatakozmetika.mymall.bg/pro...%B6%D0%B0.html
    А това дали се продава по магазините или само от сайта можем да се набавим с тях ?!
    Струват ми се що-годе сполучливи, имайки предвид цената им.
    Смисъл, междинна е и не очаквам УАУ ефект, но все пак ..
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    1.Спирта е СТРАШНО вреден за кожата!!!Не разбирам как може някой да си почиства лицето със спирт?!Как може някой да си го причинява?!
    2.ФДТ и мазна кожа?!Лелеее И после се чудите,защо кожата ви става все по-мазна и проблемна Като толкова не си я харесвате използвайте органична пудра.
    3.Ейвън имат една пилинг маска с грейпфрут и чаено дърво.Аз лично съм страшно доволна от нея!По принцип кожата на носа ми е малко мазна и тази маска върши чудеса с нея.На Нивеа също има много хубави почистващи продукти.

Зори, от на Нивеа продуктите, ефекта е максимум за 1час.
    А можеш ли да пуснеш снимка на пилинг-маската с грейпфрут на Ейвън, за която говорш?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ооо аз използвам един почистващ гел на Нивеа и ми действа супер,а в комбинация с маската е просто идеално
    А това е маската.

Мерсажж.

Супер фен Аватара на spopi
    Имам маската която 3oPuTy е пуснала и на мен не ми помага.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Да, спирт не се използва за кожата, но зависи от това колко % е, силициловия спирт е 2% и даже е подходящ за мазна кожа, защото изсушава. Тоалетните трици също са добри при мазна кожа.
    Има една интересна статия в розали, по този въпрос http://krasota.rozali.com/prirodni-sredstva/p6468.html .

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    1.Спирта е СТРАШНО вреден за кожата!!!Не разбирам как може някой да си почиства лицето със спирт?!Как може някой да си го причинява?!
    2.ФДТ и мазна кожа?!Лелеее И после се чудите,защо кожата ви става все по-мазна и проблемна Като толкова не си я харесвате използвайте органична пудра.
    3.Ейвън имат една пилинг маска с грейпфрут и чаено дърво.Аз лично съм страшно доволна от нея!По принцип кожата на носа ми е малко мазна и тази маска върши чудеса с нея.На Нивеа също има много хубави почистващи продукти.
    Незнам колко е вреден спирта, но на мен ми го предписа Дерматолог още преди 2/3 год. някъде. Използвам го редовно (като правя междинни почивки) Да чукна на дърво не съм имала проблеми от него и ползвам Салиц. спирт, но 1 %. И да и аз мисля, че ФДТ (не минералните) вредят на кожата, но не на всяка, защото имам приятелки, които ползват ФДТ от 4/5 лв. на IMPALA (ако не се лъжа) и кожата им е невероятна (нямат пъпки,рядко имат лъскавини). Но пак казвам за всяка кожа е различно.

ползвах фдт на Авен, който си купих когато бях при дерматолога си.
    Сега съм на секънд скин на МФ.
    Не съм забелязала да ми излизат нови пъпки, единствено кожата се омазнява някъде към 30 мин след като го сложа

Цитирай Първоначално написано от ira90
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Незнам колко е вреден спирта, но на мен ми го предписа Дерматолог още преди 2/3 год. някъде. Използвам го редовно (като правя междинни почивки) Да чукна на дърво не съм имала проблеми от него и ползвам Салиц. спирт, но 1 %. И да и аз мисля, че ФДТ (не минералните) вредят на кожата, но не на всяка, защото имам приятелки, които ползват ФДТ от 4/5 лв. на IMPALA (ако не се лъжа) и кожата им е невероятна (нямат пъпки,рядко имат лъскавини). Но пак казвам за всяка кожа е различно.
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Повече от фен
    Разбира се, че за лице може да се използва и спирт, но само след съвет с дерматолог - не винаги е добра идея. За Еивън имам много лош опит и повече никога няма да си купя, но разбира се те са евтини и може и да стават за някои кожи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си