- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Лошо начало
Е не всички са такива.![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Какво трудно има по биология, физика, география и история-дори на мен са ми интересни-единствено математиката винаги ме е затруднявала-просот не учиш-кво искаш да имаш-то и аз почти никога не съм учил от учебник или тетрадка-просто слушам в час и запомням всичко и си изкарвам 5-ци без да съм учил
Първоначално написано от kyka1
Кога успя да ги изкараш?Не е нормално, освен ако не си ром...
И защо пускаш тема? Стягай се да учиш! Просто е! :P
Аз им викам хора с естествен тенПървоначално написано от SwEtyy
.
И аз съм на мнение ,че вместо да пускаш тема е най - добре да седнеш здраво на задните си части и да се стягаш ,защото няма да успееш ,ако не го направиш.![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Какви са тези глупости?!Първоначално написано от SwEtyy
Има училище в които редовно се правят тестове и изпитвания. Две двойки могат да се изкарат дори за един час, но това зависи от госпожата.
Не ме впечатляват мен тия двойки. Това, че си в ново училище, не е никакво извинение. Аз когато се преместих в ново училище, успехът ми дори се беше повишил. Най-доброто решение е да седнеш и да учиш по тези предмети, за да оправиш оценките. Една двойка е лесно поправима, за две двойки ще трябва наистина да се постараеш, но не е невъзможно. Само гледай да нямаш повече двойки по тези предмети, че вече ще си е чиста излагация. Ако не разбираш уроците, задачите или нещо друго, се обърни за помощ към някой съученик, учител, родител, приятел.. въобще към някой, който може да ти помогне.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Много благодаря на всички за съветите.Ще се постарая да ги оправя![]()
![]()
![]()
Не се вживявай. Входните нива са най-голямата ПРОСТОТИЯ , КОЯТО МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА В ЦЕЛИЯ СВЯТ. И така излиза , че трябва да се прецакаш , само защото не си спомняш нещата от миналата година. Дееба и смешниците.
Най - вероятно пича е от тези, които се взимат за много интересни като се отядат нещо на учителката и тя съответно си отмъщава, той не е учил и резултата е на лице ;д