- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Черна музика
Здравейте любители на музиката. Ходя частно на уроци от скоро време, и реших да се заема сериозно с това си начинание, защото то е вътре в мен и не мога да го пренебрегна. След разговор с учителя той ми даде няколко изпълнителя които да слушам, но аз вече знам всичките им песни. Ще може ли някой по запознат с този стил да помогне значи дадени ми са - Lemar, R Kelly, Eric Benet, India Arie. Мерси на всеки помогнал от все сърце![]()
![]()
![]()
Амет, Кондьо, орк. Шоколадовите момчета <3
Какво е черна музика![]()
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
2pac,DMX,50Cent,Eminem,P.Diddy,Akon,Notorious B.I.G.
Aхаааа янооо![]()
Някой ще става рапърчее![]()
Новият Криско![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Да пее негър, ама не да рапира а да пее. Визирам песента на R Kelly - I believe I can fly На тава рапърче ли му викаш ............... ?Първоначално написано от December
2pac наййй големия !!!!![]()
Първоначално написано от December
Ти дори не си го и чувал - може да е добър
Trey Songz, Toni Braxton, Ciara, Keri Hilson, Taio Cruz... има и още, но сега не ми се мисли...![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Дам.. понеже Lemar, R Kelly, Eric Benet, India Arie и Криско са видни рапъри!Първоначално написано от December
![]()
Имаш предвид R&B и soul ... до колкото разбирамПървоначално написано от wwe11
![]()
Такива са Alica Keys, Ne Yo, Mario, LLoyd, Ashanti, Mary J. Blige, Toni Braxton, Kelly Rowland за тях се сещам в момента![]()
ДА ДОВЕДЕМ ЕМИНЕМ В БГ -->
http://www.facebook.com/pages/Iskame...53385568024199
И
http://www.facebook.com/event.php?ei...0833283&ref=mf
оляхте се с тоя..Първоначално написано от NewenaShakur
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
You kicked me when I was down .. Fuck what you say, just don’t hurt me, don’t hurt me.. no more .. ______
- Eminem ft. Lil' Wayne - No Love ♥
oran "juice jones" nate dogg mary j blige trey songz
The Game-типичен черен рапър, Dope boys, My Bitch, Big dreams, My life
са сред най-добрите му песни![]()
тоя? ххаххах .. бих казала че вие се оляхте с еминемПървоначално написано от sladkish_14
относно темата .. Lemar е много добър! виж и Ray J, Mary J Blige, Keyshia Cole, Claude Kelly, Ne-Yo, Sisqo
Even when I'm old and grey, I won't be able to play it, but I'll still love the game.
ОБИЧАМ ГО ОБИЧАМ ГО ООООООООООБИЧАМ ГООО!!!Първоначално написано от CircleOfPain
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()