- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем може би с пубертета?
Здравейте!Аз скоро навърших 15 години и проблемът ми е , че много често ми едно тъжо и 'сдухано', уморена съм и съм депресирана, едно тягостно ми е.Дори понякога са ми минавали мисли за самоубийство ( не че бих го направила). И няма никаква причина за това!Имам страхотни приятели и семейство, добри оценки.. и все пак.Аз предполагам че е от възрастта, но да не би да има нещо друго..![]()
I have nothing else to say..
Music=life
Хормони.
Нищо ти няма, пубертет..
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
А как да се справяме с тея неща, защото и на мен ми влияят понякога негативно доста![]()
Да и аз съм доста често така . И наистина как да се справяме![]()
П.С : Докога ще трябва да ги търпим тези хормони ( 18-19 год? )![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Спокс, и аз съм така понякога. Доста често ми минава през главата за самоубийство, но знам, че нямам тази смелост! Но това е просто от пубертета!![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Нормално е споко,а иначе спорта,събиранията с приятели,плодовете и вицовете помагат за тея състояния![]()
Единственото познато досега лечение - напукай се мошно,ако не пушиш пробвай с домашна ракия !![]()
Мила, имах същия проблем! Повярвай ми!
Толкова пъти съм си мислела и аз за такива неща, а наистина нямах никаква причина ... Някой сигурно ще каже "вие сте луди", но просто не знае за какво говорим!
Спокойно, всичко ще мине! Трудно е, но минава!
Аз доста често си вземам или "мента-глог-валериана" (това са едни билкови хапченца, които успокояват нервната система) или когато ти стане "криво" сложи половин или цяло хапче "Валидол" под езика си - към тези лекарсва (ако могат така да се нарекат дори) НЯМА как да се пристрастиш, напълно са безвредни, това, че са билкови, само говори!
Преди около година заради тези проблеми ходих при личната ми лекарка и тя ми предложи едно сиропче "АЛОРА", което аз си взех и съм много доволна, вечер си пийвам по една глътка и спя спокойно без да мисля глупости!
Ще се оправиш! Това е само моментно и е от пубертета!
Съвсем нормално е! Всимко е от годините, в които си. И на мен така ми се случва понякога! Настроението ми от весело може да стане на ужасно и майка ми се чуди какво ми става и понякога ми се ядосва. Това го сполетява всеки, но според мен част от родителите не могат да разберааат!