.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Продавам кецове Converse All Star

Продавам гуменки Converse All Star високи и ниски 100% оригинални! Чисто нови са! С етикети. Eто какво представляват:http://www.converse.com/#/products/S...ckTaylor/M9622
    Аз съм от гр.Свищов. Изпращам с куриер Еконт за ваша сметка. Скайп: spawnspawn9

Цена:55лв за 1 брой. Цената е много добра и малко вероятно е да намерите по-добра оферта.
    Eто модела и цветовете:

UP! Давай народе, ако трябва мога да смъкна малко от цената.

Ako naistina sa originalni i sa ot USA,za6to sam si opredelq6 cenata,pri polojenie ,4e v sayta pi6e 45$...poprincip sum zainteresuvana

Виж сега те са оригинални и са произведени в китай. Но това не означава че са ментета. Всички се произвеждат там така, за това няма да се притесняваш. Може да провериш в гугъла къде се правят. Не те лъжа. А за това че цената в сайта е по-висока. Първо в официалния сайт винаги ще е по-скъпо. А и колко може да струват материалите-не много.
    Ето от форума един линк- където има коментар свързан с това къде се произвеждат-ВИЖ

poprincip az ne nosq kecki,no imam nqkolko 4ifta originalni,smisul ba6 converse,naqsno sum,4e dori vuv magazinite e trudno da se namerqt naistina originalni...ne mi puka 4estno kazano tezi otkude sa,za6toto gi iskam,za da karam kolata s tqh...v momenta mi e malko angajirano,no sus sig sled sedmica 6te te potursq,da si poru4am...thanks

Няма проблем. Няма да те разочаровам. Пиши ми когато искаш на скайпа: spawnspawn9

UP! И ниски мога да ви намеря!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    да карам колата с тях.. не мога чесно

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Код:
    да карам колата с тях.. не мога чесно
    Въпрос на предпочитание.

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    щи пиша в скайп заинтересована съм
    before nia711
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

UP! давай народе