- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ Хора !!!
Така , има едно момиче . Много ми харесва и искам да се представя добре пред нея . ( Трябва да сам естестев ) Обаче Проблема ми е че зацепвам като говоря с нея . Незнам какво да си говоря с нея или ако има говоря безмислици или глупости Не искам да си помисли - Ах виж го тоя говори като СЕЛЯНИН . Ако може да ми дадете някакви савети как да се даржа пред нея ... и ако може наи вече да ми кажете за какво момичетата обичат да си говорят ......... Щте съм ви много благодарен ако ми помогнете !!!!
Леле човек, аз съм същия, видя ли я блокирам. Дрънкам пълни глупости, за които после съжалявам ... Наистина някой да помага !
пиши и по скайпа-така няма да я гледаш и няма да зацепваш
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Значи, първо съжалявам, че не пиша в моя тема, но просто тази е темата, която отговаря напълно. Надявам се, че въпросите които ще задам ще помогнат и на човека създал темата!
Та, значи по скайп е същото, аз изиграх козовете си и сега тя ме игнорира. Решен съм, че ще я накарам отново да ми пише, но след като го направя, какво следва ? Попринцип съм страшно разговорчив човек, но само при мисълта, че си пиша с нея блокирам и незнам какво да и напиша. Също така искам да кажа, че тя ми е в главата от 4 месеца и немога да спра да мисля за нея. От различни градове сме, но аз уча в нейния. Как да подходя? Обичам я, немога да си я избия от главата, какво да направя ?
Just relax.
Излизай с момичета повече щото май те е срам лекичко и затва зацепваш ;д
Първоначално написано от Lentor
успех..Първоначално написано от Lentor
Can It All Be So Simple ?
Към автора :
Преди да отидеш да говориш с нея дишай дълбоко и като отидеш при нея.. не знам и аз - питай я как е , какво прави.. не вярвам чак 2 думи да не можеш да кажеш.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Във всякакви случаи, когато не знаеш какво да кажеш, започвай да говориш за времето. Например "ех,колко е дъждовно тези дни..не мога да изляза,а така ми се ходи навън" и от там винаги се захваща някаква тема. Стар и изпитан метод.![]()
+1Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
просто се дръж естествено поеми въздух и излез с нея всяко момиче е различно ние няма откъде да знаем тя какво харесва ако е ромнтична се дръж мило с нея гушкай я ласкай я и такамм поне на мен това ми харесва![]()
![]()
ех ти поне си харесва6 моми4е ами аз какво да правя![]()
Отпуснете се.. Най-тъпо е с подготвения речник.
Това е често срещан проблем,и на мен ми се е случвало с един индивидНаистина е неприятно,но пък е ясен сигнал,че имаш сериозни чувства.Относно това какво харесват момичетата-честно казано май обичаме да говорим за себе си
Питай я как и е минал деня,какво е правила и т.н. Дай й възможност да изрази себе си,опитай се да я опознаеш,покажи и,че се интересуваш от нея.Но ако усетиш,че чувствата са само от твоя страна-откажи се и ги преодолей по-бързо.
При всички положения-Успех![]()
отпусни се бе няма да те ухапе
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Най добре си преодолеи срамът..... Най лесно се преудолява,като: Когато я гледаш си мисли,че се познавате от много време и се драж с нея така както се държиш с обикновен човек... тя не е нещо повече от теб , не е нещо по специална от останалите хора ! Най лесно се премажва срамът , като си ходиш из центъра и като видиш някое по така засукано маце.. утиваш и казваш "Здрасти много си готина ,искаш ли да се запознаем ?" така няколко пати да ти скочи адреналина и после няма да ти пука хич.Успех .... :]
[img][/img]
Бъди естествен, събери смелост и говори за това , което ти идва наум. Понякога тези неща са много по-добри и мили отколкото заучените фрази , с които би излезнал пред нея. Дори и да усети ,че се притесняваш, бъди спокоен това понякога ни харесва на нас жените![]()
УСПЕХ
Просто бъди себе си....ако един път се отпуснеш после няма да имаш проблем.Давай смело какво толкова![]()
![]()
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Трябва да го пробвам това с мацето,дано и моя срамПървоначално написано от withdrawsmoke
изчезне ;д