.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Тема: Солети?!?

Супер фен Аватара на fuckme
    зае*и солетите.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Цитирай Първоначално написано от Minerva
    Ти си момче отгоре на всичко. Зарежи тия женски диети и глупости. Просто не млати мазни баници и хамбугрери. Прави си от вкъщи сандвичи, аж качествена мръвка и тренирай много. Ще станеш екстра. Ако не ядеш няма да имаш сили за нищо.Мога спокойно да кажа, че имам доста приятели момчета, които изглеждат чудесно и не са го постигнали с диети, а само с ядене и физическа активност. И още нещо, чувала съм, че тичането не е полезно за момчета, защото в повечето случаи се стремите към релеф, аот него се отслабва доста. Абе, виждал си по телевизията как изглеждат лекоатлетите.
    Ами аз тичам,защото имам да сваля още малко от корема.Странно ми е само,защо всичко ми се лепи по корема?

Цитирай Първоначално написано от Crescent

Ами аз тичам,защото имам да сваля още малко от корема.Странно ми е само,защо всичко ми се лепи по корема?
    Защото ти е такава структурата - ген.

На мъжете масово им се лепи по коремите

Цитирай Първоначално написано от ameli
    Според мен да, защото е тестено и 2 пакета..
    +1 особено, ако ис от хората, които бавно свалят килограми, определено ще ти пречат.При мен например ако ям солети исгурно и грам няма да сваля, защото по принцип не ям тестено...

Голям фен Аватара на Sunshin3
    СОЛЕТИТЕ НЕ СЕ РАЗГРАЖДАЛИ С МЕСЕЦИ

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Цитирай Първоначално написано от SunshineGirl317
    Чувала съм, че солетите са адски вредни и не се разграждат в корема с месеци. От тогава солети не съм пипнала ..
    Лелее спирам ги тогава.. хрус - хрус..
    Как така ядеш по цели два пакета ?
    оммфггггггг .. вви говорите за два мизерни пакета аа аз ккогга исках да сваля маллко кл. ссе тъъпчех самоо със солети
    awerw

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    СОЛЕТИТЕ НЕ СЕ РАЗГРАЖДАЛИ С МЕСЕЦИ
    тъпа работа .. кво да ти кажа
    awerw

Може да заместиш солетите с плодове мисля че ще има по-голям ефект....

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    глупости само хрус хрус и златна добруджа!
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Бе вие луди ли сте?2 пакета солети ги изкарахте като някъв грях тука...Много ясно,че не са проблем-ако тренираш е естествено да поемаш въглехидрати.Е,солетите не са най-добрият вариянт,но ако си ги харесваш и не приемаш голямо количество въглехидрати освен тях-нищо не пречат Успех!

Солетите не стават. Тва си е хляб. Отонсно разграждането с месеци-не врявам да е така. По-добре си носи някакъв сандвич от вкъщи, аз така правя.
    Btw има един филм за Макдоналдс, където бяха правили някъв опит, в който се показва как храната там си остава същата в продължение на няколко седмици.. За тва съм по-склонна да вярвам.

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    глупости само хрус хрус и златна добруджа!
    + златна добруджа са адските солетки
    за седмица и половина на солети свалих 2-2.5кг просто имах усложнения и ми се наложи да съм на солети и обикновени бисквити
    а тва че не се разграждали с месеци... ВИЕ ЧУВАТЕ ЛИ СЕ
    а да ти кажа пълнееш в корема защото такава ви е стуктората на мъжете а жените наливат в дупето и бедрата поне аз тва съм учила и което си спомням

Град
    Volleywood
    Айде по-полека с обидите !?! Не съм си налагала мнението на никого, просто казах това, което съм чула. Не твърдя, че е 100% вярно, не съм го казала и в първото си мнение. Не ви казвам "Не яжте солети в никакъв случай!" или нещо подобно, авторът/авторката пита за солетите, а аз казвам какво съм чувала за тях. Така че не разбрах какъв ви е проблема??

Никакъв не ни е проблема . Просто поправяме това ,което си чула,за да не се заблуждават околните

В солетите има прекалено много въглехидрати, за да се впишат, в която и да е диета. ( все едно да искаш да отслабнеш и да изяждаш по половин килограм бял хляб на ден ). При това тези два мизерни пакета не са полезни. И съм съгласна с това ,което каза SunshineGirl317 и аз съм чувала така от майката на една приятелка и сега щом това се затвърди спирам солетите.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Btw има един филм за Макдоналдс, където бяха правили някъв опит, в който се показва как храната там си остава същата в продължение на няколко седмици.. За тва съм по-склонна да вярвам.
    Super Size Me е филма, но опита го правиха отделно в едно клипче, има го в youtube: http://www.youtube.com/watch?v=htnvzLU1I1o по принцип ресторантите за бързо хранене са си боклукчиви, но храната се разгражда от стомаха, но определено не трае седмици , нито при солетите нито при храната от Макдоналдс .

Град
    Volleywood
    Цитирай Първоначално написано от midi4kaa
    Никакъв не ни е проблема . Просто поправяме това ,което си чула,за да не се заблуждават околните
    "Тъпа работа", "Ти луда ли си?" - виждам, че нямате никакъв проблем. И да, тъпа съм, може и луда да съм. Щом казвате окей.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Super Size Me е филма, но опита го правиха отделно в едно клипче, има го в youtube: http://www.youtube.com/watch?v=htnvzLU1I1o по принцип ресторантите за бързо хранене са си боклукчиви, но храната се разгражда от стомаха, но определено не трае седмици , нито при солетите нито при храната от Макдоналдс .
    И аз си спомням, че от клипче го гледах, ама после гледах и филма и не помня дали и в него нямаше нещо такова. Абе колкото и бавно да се разграждат, хакт е, че макдоналдс са си пълен боклук, а солетите не са подходящи за диета(както и всякакви брускети, бейкролс и т.н.)

Повече от фен Аватара на ggb
    Вместо солети яж моркови!
    at least it was before i fucked everything up

"Тъпа работа", "Ти луда ли си?" - виждам, че нямате никакъв проблем. И да, тъпа съм, може и луда да съм. Щом казвате окей.

Ти да си видяла някъде аз лично да съм ти писала ,че си тъпа или луда??
    Какво ми се заяждаш? Ако някой друг е казал така,Ок,ама не съм аз,ясно?
    Ядосвай се на някой друг.То човек ,колкото повече се старае да е любезен,те на главата му се качват
    Тъпа ли си или не,не е мой проблем,но на всеки се случва да обърка.
    Както и да е.

Град
    Volleywood

Ти да си видяла някъде аз лично да съм ти писала ,че си тъпа или луда??
    Какво ми се заяждаш? Ако някой друг е казал така,Ок,ама не съм аз,ясно?
    Ядосвай се на някой друг.То човек ,колкото повече се старае да е любезен,те на главата му се качват
    Тъпа ли си или не,не е мой проблем,но на всеки се случва да обърка.
    Както и да е.
    Някъде да съм казала, че ти си писала такова нещо? Просто цитирах мнението ти заради това "Никакъв не ни е проблема .". Не ми е целта да се заяждам. Хах .. както и да е.

Ами понеже си цитирала моя пост и после си го написала това,останах с впечатлението че към мен се обръщаш.Няма значение.Лека вечер!

Ами понеже си цитирала моя пост и после си го написала това,останах с впечатлението че към мен се обръщаш.Няма значение.Лека вечер!
    Цитирала е ,за да ти отговори на въпроса.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си