- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Солети?!?
зае*и солетите.![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Ами аз тичам,защото имам да сваля още малко от корема.Странно ми е само,защо всичко ми се лепи по корема?Първоначално написано от Minerva
Защото ти е такава структурата - ген.Първоначално написано от Crescent
На мъжете масово им се лепи по коремите![]()
+1 особено, ако ис от хората, които бавно свалят килограми, определено ще ти пречат.При мен например ако ям солети исгурно и грам няма да сваля, защото по принцип не ям тестено...Първоначално написано от ameli
оммфггггггг .. вви говорите за два мизерни пакета аа аз ккогга исках да сваля маллко кл. ссе тъъпчех самоо със солетиПървоначално написано от BaffaLsc
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
awerw♥
Първоначално написано от Sunshin3
![]()
![]()
тъпа работа .. кво да ти кажа
![]()
awerw♥
Може да заместиш солетите с плодове мисля че ще има по-голям ефект....![]()
![]()
![]()
глупости само хрус хрус и златна добруджа!
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Бе вие луди ли сте?2 пакета солети ги изкарахте като някъв грях тука...Много ясно,че не са проблем-ако тренираш е естествено да поемаш въглехидрати.Е,солетите не са най-добрият вариянт,но ако си ги харесваш и не приемаш голямо количество въглехидрати освен тях-нищо не пречатУспех!
Солетите не стават. Тва си е хляб. Отонсно разграждането с месеци-не врявам да е така. По-добре си носи някакъв сандвич от вкъщи, аз така правя.
Btw има един филм за Макдоналдс, където бяха правили някъв опит, в който се показва как храната там си остава същата в продължение на няколко седмици.. За тва съм по-склонна да вярвам.![]()
+ златна добруджа са адските солеткиПървоначално написано от ecstazy
![]()
за седмица и половина на солети свалих 2-2.5кг просто имах усложнения и ми се наложи да съм на солети и обикновени бисквити
а тва че не се разграждали с месеци... ВИЕ ЧУВАТЕ ЛИ СЕ![]()
а да ти кажа пълнееш в корема защото такава ви е стуктората на мъжете а жените наливат в дупето и бедратапоне аз тва съм учила и което си спомням
Айде по-полека с обидите !?! Не съм си налагала мнението на никого, просто казах това, което съм чула. Не твърдя, че е 100% вярно, не съм го казала и в първото си мнение. Не ви казвам "Не яжте солети в никакъв случай!" или нещо подобно, авторът/авторката пита за солетите, а аз казвам какво съм чувала за тях. Така че не разбрах какъв ви е проблема??
Никакъв не ни е проблема . Просто поправяме това ,което си чула,за да не се заблуждават околните![]()
В солетите има прекалено много въглехидрати, за да се впишат, в която и да е диета. ( все едно да искаш да отслабнеш и да изяждаш по половин килограм бял хляб на ден ).При това тези два мизерни пакета не са полезни. И съм съгласна с това ,което каза SunshineGirl317 и аз съм чувала така от майката на една приятелка и сега щом това се затвърди спирам солетите.
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Super Size Me е филма, но опита го правиха отделно в едно клипче, има го в youtube: http://www.youtube.com/watch?v=htnvzLU1I1o по принцип ресторантите за бързо хранене са си боклукчиви, но храната се разгражда от стомаха, но определено не трае седмициПървоначално написано от MissNothing
, нито при солетите нито при храната от Макдоналдс
.
"Тъпа работа", "Ти луда ли си?" - виждам, че нямате никакъв проблем. И да, тъпа съм, може и луда да съм. Щом казвате окей.Първоначално написано от midi4kaa
И аз си спомням, че от клипче го гледах, ама после гледах и филма и не помня дали и в него нямаше нещо такова. Абе колкото и бавно да се разграждат, хакт е, че макдоналдс са си пълен боклук, а солетите не са подходящи за диета(както и всякакви брускети, бейкролс и т.н.)Първоначално написано от Rebirthing
Вместо солети яж моркови!![]()
at least it was before i fucked everything up
Първоначално написано от SunshineGirl317
Ти да си видяла някъде аз лично да съм ти писала ,че си тъпа или луда??
Какво ми се заяждаш?Ако някой друг е казал така,Ок,ама не съм аз,ясно?
Ядосвай се на някой друг.То човек ,колкото повече се старае да е любезен,те на главата му се качват![]()
Тъпа ли си или не,не е мой проблем,но на всеки се случва да обърка.
Както и да е.
Някъде да съм казала, че ти си писала такова нещо? Просто цитирах мнението ти заради това "Никакъв не ни е проблема .". Не ми е целта да се заяждам. Хах .. както и да е.Първоначално написано от midi4kaa
Ами понеже си цитирала моя пост и после си го написала това,останах с впечатлението че към мен се обръщаш.Няма значение.Лека вечер!
Цитирала е ,за да ти отговори на въпроса.Първоначално написано от midi4kaa
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow