- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ;;;;;;;;Харесвам едно момче...;;;;;;;;
Първо: Аз не съм като другите - не съм наивна !!!
Второ: НЕ всички момчета са еднакви, има и свестни, та аз ИМЕННО за този тип момчета говоря.
ТОЙ е свестен :P:P
Омг свестните момчета никой не ги поглежда,само надувките гледате и после се оплаквате от момчетата,че искат само секс
Първоначално написано от ltoy
Много правилно. Повечето от свестните няма да ги забележите. Много вероятно е да не иска нищо повече от секс.
Кво да спре все едно не е така... Ок, не всички харесваме момичета и няма нужда да парадираш с това... Човек трябва да опита, колкото и да е страдал преди, не се знае кога ще му излезе късмета..Първоначално написано от xKiFlA
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Аз съм в абсолютно същата ситуация : xx Той е 12 клас, аз 8. Разликата е, че с него дори си говорихме (когато още не го харесвах и не бях срамежлива ;d), след това каза на прятеля си че съм хубава (пред мен) и аз направих някакъв жест като отвръщение : xx ( не знам защо ги првя тези неща при положение, че като го видя коленете ми омеквт), на другия ден ми намигна, а аз пак никаква реакция или се усмихнах съвсем леко (не помня). Не знам защо не реагирамКогато се разминаваме се правя че не го виждам и това ми изиграва много лоша шега
Защото дори и да е имал някакви дори и малкии симпарий към мен те са се изпарили. Всеки би се отказал каквито и намерения да е имал на негово място.. И вече мина много време (няколко седмици), но аз още си го харесвам, но не знам просто какво да правя
Не пуснах нова тема, защото тази е същатата. Ще следя с интерес за нови съвети.
Няма как да знаеш какъв е докато не разбереш сама. Честно казано не виждам проблем, говори с него нещо най-просто. Като те погледне му кажи здравей и го погледни и ти, запознайте се и ако те харесва ще те покани да излезете...![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Ние се познаваме.Преди дян се видяхме в даскало, поздравихме се
Хора, аз мисля че се разболявам.. и болестта ми е хронична.
Нарича се... любов..![]()
Мисля, че на тази възраст като минат 6 месеца, тогава е ЛЮБОВ! Не ме скалпирайте! Собствено мнение.
А за момчето... оффф...изчерпаха ми се идеите и съветите вече :р
така ли?Първоначално написано от xinfamous
живея сама от 3 години и майка ми и баща ми не са в бг
И със сигурност се оправям по добре от теб . а съм и още малка
като не познаваш някой не пиши![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
ами заради един идиот преди няколко години. от тогава не съм харесвала момче и няма да харесамПървоначално написано от BaffaLsc
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
РАЗБИРА СЕ ЧЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ГОДИНИТЕ
ЗАЩОТО МИСЛЯТ ДА ТЕ ЧУКАТ МИЛА ...
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
:P ВРЪТНИ МУ ЕДНА СВИРКА И ЩЕ ВИДИШ КАК ЩЕ ТЕ ЗАОБИЧА![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Годините имат значение...в такъв смисъл, че една приятелка колкото тебе харесваше един на 19 и той се държеше мн глупаво с нея. Предложи`и и правеха бахти ходенето само се целуваха за лека нощ, докато накрая той тръгна да излиза с други момичета и така скъсаха. Лошото е, че са от една и съща компаниятака, че опознай го първо, щот после може да патиш
Грешиш напълно, разбира се, че е любов, преди да са минали 32 секунди даже.Първоначално написано от Salom
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
^ правилно.Първоначално написано от OldSchoolRebel
към авторката: не бъркай харесването с влюбването и с любовта.
Харесването е в началото... влюбването е после /това, че си се влюбила не значи, че обичаш човека!!!/ когато мине влюбването т.е. когато спреш да виждаш човека в розова светлина и да го мислиш за перфектен, ако все още изпитваш същите чувства към него- това вече е любов. Но! Както казаха преди мен на любовта й трябва време. /пиша го, за да не кажеш утре: "ама аз вече не съм влюбена, видях го къв е- обичам го"/
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Нямате си и представа колко грешите.
http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvait...kundata.102216За да се влюби, на човек му е достатъчна 1/5 част от секундата.
Това е времето, което е нужно да възникнат химическите съединения, предизвикващи еуфория, и да попаднат в мозъка, пише Telegraph.
Точно!Първоначално написано от HMSVengeanceS31
Това, че на теб ти се е случило нещо кофти, не значи, че можеш да даваш преценки за непознат. Любовта не е виновна, глупави хора на тоя свят има много и най-лошото нещо, което можем да направим след такъв горчив опит е да си правим изводи от сорта на "нЕма любов". И по темата - заговори го, нищо не губиш. Твой избор е с каква нагласа ще тръгнеш.Първоначално написано от xKiFlA
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Напълно ви разбирам за кой тип момчета говорите - за съжаление съм се сблъсквала и с такива..Първоначално написано от minionka
![]()
Но той наистина не е такъв. Не мога да кажа, че го познавам много добре, но съм прекарала известно време с него..
А аз наистина мога да определя какъв е човекът след като малко време съм прекарала със него.Наричайте го както си искате - шесто чувство, седмо чувство, качество, но това е друга тема![]()
Любовта е сляпа .. но ти ще го разбереш по-късноПървоначално написано от tellmebaby
дано да не е много късно
![]()
КАПСЛОКА МА ОУУ!Първоначално написано от DREAM95
Само да кажа... момчетата в 12 клас отдавна вече не им е само секс в главата. Това е някъде 9-10, после "улягат" и осъзнават как стоят нещата в действителност. А ако има някой останал индивид, вече е друг въпрос.
Авторке, не се дръж като лапе, отговори му на момчето, усмихни се и нещата ще се подредят![]()
Ти си 8 клас, а той 12, тъй ли? Как ще те харесва, като си толкова "малка" за него. Представи си 20годишен мъж да харесва шестокласничка, изглежда някак странно, нали? Сега... ако беше 9-10 клас, добре ама..... 12.....![]()
Накратко: не те харесва. И аз гледам приятелите си, ама не ги харесвам, нали?
ЖЕНСК0 СЪМ
Първоначално написано от darsit0
тук имаш грешка: "Представи си 20годишен мъж да харесва шестокласничка, изглежда някак странно, нали?" аз съм на 14, а той на 18г.
И това, че според теб съм малка не означава, че и той мисли така.
Не се опитвайте да интерпретирате изказването ми като "Ти сега си мислиш едно, ама той ще стане другото"!!!
Първоначално написано от tellmebaby
Опаланкаа... как да не взема мнение като и аз съм минал през това...Годините нямат значение (е разбирасе си има една граница на нормалното която все пак не се прекрачва
) Миналага година т.е когато бях на 18 ходих с момиче на 14
Е разбирасе нямаше нито визията нито акъла на 14 годишна а на много по-голяма но това зависи от момичето все пак... ако е избрала да е кифла или сериозна и нормална
Искам да ти кажа че изкарахме 7 месеца заедно... е друг е въпроса че тя е проблема че скъсахме но не мисля че са били годините проблема а хормоните
Както и да е не обръщай внимание на тези които ти правят проблем за годините, това са едни глупави идеалисти които са чули че не е редно и айде за другите не трябва да е и възможно, но всичко си е до чувства
Но да не се отклонявам от проблема, мисля че не трябва да се дърпаш, ползвай всеки шанс който имаш, на живо , скайп... покрай скайп не знаеш просто кви чудеса стават
Ако го харесваш опитвай ... докато не чуеш от него че не иска нищо просто не спирай!
![]()
^_^
Знам, че си на 14, а той на 18, просто за друг пример не се сетихПървоначално написано от tellmebaby
Както и да е, само изказвам мнение, че вероятността наистина да те харесва е малка
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ