.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Първо: Аз не съм като другите - не съм наивна !!!
    Второ: НЕ всички момчета са еднакви, има и свестни, та аз ИМЕННО за този тип момчета говоря.
    ТОЙ е свестен :P:P

Омг свестните момчета никой не ги поглежда,само надувките гледате и после се оплаквате от момчетата,че искат само секс

Цитирай Първоначално написано от ltoy
    Омг свестните момчета никой не ги поглежда,само надувките гледате и после се оплаквате от момчетата,че искат само секс

Много правилно. Повечето от свестните няма да ги забележите. Много вероятно е да не иска нищо повече от секс.

Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    Цитирай Първоначално написано от tellmebaby
    DarkGirll, около 8ми клас; просто се притеснявам, понеже го харесвам...

xKiFlA, но ако все пак не опитваме, как ще срещнем инстинският ??

кфо слушаш кифлата тя си харесва жени Важното е да пробваш докато намериш точния човек Айде и успех
    ще спрреш ли?!>!?!
    Кво да спре все едно не е така... Ок, не всички харесваме момичета и няма нужда да парадираш с това... Човек трябва да опита, колкото и да е страдал преди, не се знае кога ще му излезе късмета..
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Аз съм в абсолютно същата ситуация : xx Той е 12 клас, аз 8. Разликата е, че с него дори си говорихме (когато още не го харесвах и не бях срамежлива ;d), след това каза на прятеля си че съм хубава (пред мен) и аз направих някакъв жест като отвръщение : xx ( не знам защо ги првя тези неща при положение, че като го видя коленете ми омеквт), на другия ден ми намигна, а аз пак никаква реакция или се усмихнах съвсем леко (не помня). Не знам защо не реагирам Когато се разминаваме се правя че не го виждам и това ми изиграва много лоша шега Защото дори и да е имал някакви дори и малкии симпарий към мен те са се изпарили. Всеки би се отказал каквито и намерения да е имал на негово място.. И вече мина много време (няколко седмици), но аз още си го харесвам, но не знам просто какво да правя
    Не пуснах нова тема, защото тази е същатата. Ще следя с интерес за нови съвети.

Няма как да знаеш какъв е докато не разбереш сама. Честно казано не виждам проблем, говори с него нещо най-просто. Като те погледне му кажи здравей и го погледни и ти, запознайте се и ако те харесва ще те покани да излезете...
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Ние се познаваме.Преди дян се видяхме в даскало, поздравихме се
    Хора, аз мисля че се разболявам.. и болестта ми е хронична.
    Нарича се... любов..

Мисля, че на тази възраст като минат 6 месеца, тогава е ЛЮБОВ! Не ме скалпирайте! Собствено мнение.
    А за момчето... оффф...изчерпаха ми се идеите и съветите вече :р

Град
    Плевен

Re: ;;;;;;;;Харесвам едно момче...;;;;;;;;

Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    . много си зле кифла,и си най-вероятно още лапе и майка ти те контролира.
    така ли?
    живея сама от 3 години и майка ми и баща ми не са в бг
    И със сигурност се оправям по добре от теб . а съм и още малка
    като не познаваш някой не пиши

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Град
    Плевен

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    Arash Ft. Helena - Broken Angel
    тва пък кво общо имаше хаха..пък и колко може да си страдала до 8ми клас пхаха,да ти имам проблемите!

Събери малко смелост,пишете си в скайп,фейсбук доста са възможностите..и като се видите просто го заговори ей така съвсем свободно без да се спичаш от нищо,все едно говориш с някоя твоя приятелка.
    +1,, не трябва да се спичаш..
    Кифло.. ти с твоите мнения. '' Ако искаш още да е така ок '' остави горкото момиче.. не виждаш ли , че го харесва ? Нека пробва. ( и не го приемай лично ,щото няма да спамя )
    Какво да пробва..после да пуска нова тема да реве
    аз защитавам момичета НЕ момчета не искам някъв да се подиграва с момичето. щото съм сигурна най вероятно така ще стане
    От мненията ти съм останала с впечатлението ,че си ' мъжемразка' защо така.. ?
    И все пак според мен трябва да опита.
    ами заради един идиот преди няколко години. от тогава не съм харесвала момче и няма да харесам

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    РАЗБИРА СЕ ЧЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ГОДИНИТЕ ЗАЩОТО МИСЛЯТ ДА ТЕ ЧУКАТ МИЛА ...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    :P ВРЪТНИ МУ ЕДНА СВИРКА И ЩЕ ВИДИШ КАК ЩЕ ТЕ ЗАОБИЧА

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Годините имат значение...в такъв смисъл, че една приятелка колкото тебе харесваше един на 19 и той се държеше мн глупаво с нея. Предложи`и и правеха бахти ходенето само се целуваха за лека нощ, докато накрая той тръгна да излиза с други момичета и така скъсаха. Лошото е, че са от една и съща компания така, че опознай го първо, щот после може да патиш

Цитирай Първоначално написано от Salom
    Мисля, че на тази възраст като минат 6 месеца, тогава е ЛЮБОВ! Не ме скалпирайте! Собствено мнение.
    Грешиш напълно, разбира се, че е любов, преди да са минали 32 секунди даже.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel
    Цитирай Първоначално написано от Salom
    Грешиш напълно, разбира се, че е любов, преди да са минали 32 секунди даже.
    ^ правилно.

към авторката: не бъркай харесването с влюбването и с любовта.
    Харесването е в началото... влюбването е после /това, че си се влюбила не значи, че обичаш човека!!!/ когато мине влюбването т.е. когато спреш да виждаш човека в розова светлина и да го мислиш за перфектен, ако все още изпитваш същите чувства към него- това вече е любов. Но! Както казаха преди мен на любовта й трябва време. /пиша го, за да не кажеш утре: "ама аз вече не съм влюбена, видях го къв е- обичам го"/
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    някъде, където няма земетресения
    Нямате си и представа колко грешите.

За да се влюби, на човек му е достатъчна 1/5 част от секундата.

Това е времето, което е нужно да възникнат химическите съединения, предизвикващи еуфория, и да попаднат в мозъка, пише Telegraph.
    http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvait...kundata.102216

Цитирай Първоначално написано от HMSVengeanceS31

Много правилно. Повечето от свестните няма да ги забележите. Много вероятно е да не иска нищо повече от секс.
    Точно!

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе

Какво да пробва..после да пуска нова тема да реве
    аз защитавам момичета НЕ момчета не искам някъв да се подиграва с момичето. щото съм сигурна най вероятно така ще стане
    Това, че на теб ти се е случило нещо кофти, не значи, че можеш да даваш преценки за непознат. Любовта не е виновна, глупави хора на тоя свят има много и най-лошото нещо, което можем да направим след такъв горчив опит е да си правим изводи от сорта на "нЕма любов". И по темата - заговори го, нищо не губиш. Твой избор е с каква нагласа ще тръгнеш.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Цитирай Първоначално написано от minionka
    Цитирай Първоначално написано от HMSVengeanceS31

Точно!
    Напълно ви разбирам за кой тип момчета говорите - за съжаление съм се сблъсквала и с такива..

Но той наистина не е такъв. Не мога да кажа, че го познавам много добре, но съм прекарала известно време с него..

А аз наистина мога да определя какъв е човекът след като малко време съм прекарала със него.Наричайте го както си искате - шесто чувство, седмо чувство, качество, но това е друга тема

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Но той наистина не е такъв. Не мога да кажа, че го познавам много добре, но съм прекарала известно време с него..

А аз наистина мога да определя какъв е човекът след като малко време съм прекарала със него.Наричайте го както си искате - шесто чувство, седмо чувство, качество, но това е друга тема
    Любовта е сляпа .. но ти ще го разбереш по-късно дано да не е много късно

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DREAM95
    :P ВРЪТНИ МУ ЕДНА СВИРКА И ЩЕ ВИДИШ КАК ЩЕ ТЕ ЗАОБИЧА
    КАПСЛОКА МА ОУУ!

Само да кажа... момчетата в 12 клас отдавна вече не им е само секс в главата. Това е някъде 9-10, после "улягат" и осъзнават как стоят нещата в действителност. А ако има някой останал индивид, вече е друг въпрос.

Авторке, не се дръж като лапе, отговори му на момчето, усмихни се и нещата ще се подредят

Голям фен Аватара на darsit0
    Ти си 8 клас, а той 12, тъй ли? Как ще те харесва, като си толкова "малка" за него. Представи си 20годишен мъж да харесва шестокласничка, изглежда някак странно, нали? Сега... ако беше 9-10 клас, добре ама..... 12.....

Накратко: не те харесва. И аз гледам приятелите си, ама не ги харесвам, нали?
    ЖЕНСК0 СЪМ

Цитирай Първоначално написано от darsit0
    Ти си 8 клас, а той 12, тъй ли? Как ще те харесва, като си толкова "малка" за него. Представи си 20годишен мъж да харесва шестокласничка, изглежда някак странно, нали? Сега... ако беше 9-10 клас, добре ама..... 12.....

тук имаш грешка: "Представи си 20годишен мъж да харесва шестокласничка, изглежда някак странно, нали?" аз съм на 14, а той на 18г.
    И това, че според теб съм малка не означава, че и той мисли така.

Не се опитвайте да интерпретирате изказването ми като "Ти сега си мислиш едно, ама той ще стане другото"!!!

тук имаш грешка: "Представи си 20годишен мъж да харесва шестокласничка, изглежда някак странно, нали?" аз съм на 14, а той на 18г.

Не се опитвайте да интерпретирате изказването ми като "Ти сега си мислиш едно, ама той ще стане другото"!!!

Опаланкаа... как да не взема мнение като и аз съм минал през това... Годините нямат значение (е разбирасе си има една граница на нормалното която все пак не се прекрачва ) Миналага година т.е когато бях на 18 ходих с момиче на 14 Е разбирасе нямаше нито визията нито акъла на 14 годишна а на много по-голяма но това зависи от момичето все пак... ако е избрала да е кифла или сериозна и нормална Искам да ти кажа че изкарахме 7 месеца заедно... е друг е въпроса че тя е проблема че скъсахме но не мисля че са били годините проблема а хормоните Както и да е не обръщай внимание на тези които ти правят проблем за годините, това са едни глупави идеалисти които са чули че не е редно и айде за другите не трябва да е и възможно, но всичко си е до чувства Но да не се отклонявам от проблема, мисля че не трябва да се дърпаш, ползвай всеки шанс който имаш, на живо , скайп... покрай скайп не знаеш просто кви чудеса стават Ако го харесваш опитвай ... докато не чуеш от него че не иска нищо просто не спирай!
    ^_^

Голям фен Аватара на darsit0

Знам, че си на 14, а той на 18, просто за друг пример не се сетих Както и да е, само изказвам мнение, че вероятността наистина да те харесва е малка
    ЖЕНСК0 СЪМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си