.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

давайте съвети

вие как се справяте с мускулната треска? давайте съвети

Има протеини за да се регенерират мускулите по-бързо, но аз не разбирам много от тия. Лично аз като имам мускулна(най-вече на гърдите)като се прибера от зала, наям се обилно и спа по много. Гледай да спиш по-много, храни се обилно и здравословно и не мисля, че ще имаш кой знае какви проблеми.

Мускулната треска най-добре се лекува с повече тренировки..
    Обучавам изродииииииииии !

ейтова вече не го бях чувал...

Супер фен
    Треската при начинаещите минава сама след една-две седмици тренировки.

По-скоро се взимат мерки,да няма мускулна треска.След тренировка трябва да се разтегнат мускулите.Да сие пие протеин или да се хапнат протеини.Ако много сте се претоварили пиите един аспирин.

на мен ми казаха да пия едно витамин-С

Супер фен
    Може и това. При треска след първа тренировка е най-добре да изчакаш няколко дни до преминаването и. По-нататък се получава по-рядко и не е много силна. не се налагат специални мерки.

Аспиринче,душ,лед и пак тренировки.Без масажи.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Пък аз как се кефя като имам мускулна треска Ако нямаш-не си тренирал като хората!
    Аспирин пречи на синтеза на белтъците от там и на възтановяването на мускула. Самата треска няма общо с него-това е млечна киселина. Ако пиеш аспирин няма да имаш треска, ама и ефект от фитнеса няма да има. Колкото до протеина-той няма да пречи на треската но ще възтанови мускула по-бързо. След известно време тренировки треската ще стане по-слаба спокойно!

Голям фен Аватара на MissStunning
    Цитирай Първоначално написано от TupacAmaurShakur

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от MissStunning
    Цитирай Първоначално написано от TupacAmaurShakur
    Ако знаеше какво представлява мускулната треска нямаше да говориш така

А по темата: бирена мая, витамин С, зеленчуци, храна с високо съдържание на протеин и много сън

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Е и на мене баба ми казваше като бях малък че мускулна треска се лекува с движения

Супер фен Аватара на fatrat
    протеини мротеини кура ми. Амино и/или BCAA и чак тогава протеини!

Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    Е и на мене баба ми казваше като бях малък че мускулна треска се лекува с движения
    То от опит съм разбрал че наистина минава така...ама то мускулната треска представлява малки разкъсвания на мускулите, да ги доразкъсаш едва ли ще е полезно..

fatrat, поне не се обаждай като си прост

Супер фен Аватара на fatrat
    Айде бе отворко! ОБясни ми кво е простото в мен ,да не почна да ти обяснявам аз

Аминокиселините, BCAA и протеин са практически едно и също нещо

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Мнеее не съм съгласен. Има малка разлика ще се опитам да я обясня по прост начин:
    БЦАА-има само 3 аминокиселини, много добър избор ако се цели запазване на мускулната маса по време на тренировка и най-вече когато се цели сваляне на тегло. Вместо да се използва мускула за енергия, се използват мазнините

Аминокиселини-извличат се от протеин, пептидните връзки на белтъците са разрушени и затова се усвояват напълно и то много по-бързо (за около 15минути след приема). Твърди се че 1грам АК=3 грама протеин. Разбира се след тренировка е добре да се приемат след прост захар. Да се има предвид, че аминки на не-реномирана фирма може да са всъщност пресован протеин

Протеин-всичко в 1. Става за заместване на хранене и за след тренировка. Изолата се усвоява за около 30 минути, обикновения концентрат за 45-50минути

Така де, имах предвид че основната съставка им е една и съща и разликата е много малка

Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    Пък аз как се кефя като имам мускулна треска Ако нямаш-не си тренирал като хората!
    Това,ако се замислиш,сам ще разбереш,
    че не е много вярно.
    Професионалните спортисти да не би да
    живеят с мускулна треска?!?!
    Или пък да отиват на състезания с такава?
    Щом имаш мускулна треска,значи или си се претоварил,
    или мускулът не е бил загрят,или не е готов
    за въпросното натоварване.
    Но си е нормално примерно след първа тренировка да
    се получи.

ахам...мерси за съветите, мина ми горе-долу но не напълно та виках да пускам тема по един въпрос но да не спамя да прая само теми да попитам..първо на 14 години съм и ходя на фитнес от 1-2 седмици и се чудя дали да земам протеини/аминокиселини/БЦАА и къкви, да като ве гледам сте доста запознати с тези неща ако може да ми препоръчате нещо? и да ми кажете какви са добрите и лошите страни на продуктите които ще ми препоръчате..благодая предварително \/

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Много си малък и стажа ти е малък. Храни се като хората. От протеин няма да станеш машина. След година и половина като станеш на 15-16 тогава мисли за добавки!

ако сега започна да приемам нещо от сорта какво ще стане? питам от просто любопитство

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от blackfireXx
    ако сега започна да приемам нещо от сорта какво ще стане? питам от просто любопитство
    трябваше поне ръста и теглото си да напишеш

50 кила най-много и около 164-166 там някъде..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си