.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    ЯЖ НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ С ДОБАВКИТЕ

Супер фен
    Още си малък. Но ако все пак вземаш нещо понеже си по-лек на тегло, може да избереш някой гейнър или протеин или аминокиселини. Обаче трябва са много чисти без силни прибавки като креатин, таурин, трибулус и трибестан. И подобни неща. Това е специално за гейнърите и протеините, в които често има силни прибавки. Аминокиселините са си обикновено само аминокиселини и не съдържат друго. И ако вземеш нещо подобно за повишаване теглото и по-бърз растеж, трябва в най-минимална доза.

ем аз си ям здраво но имам бърз метаболизам...което си има и лоша и добра страна..ама наще не ми дават да земам такива за покачване на тегло...щял съм да се пристрастя...като дрога били добавките..хем незнаят хем мн им знаят устите е аз си гледам да няма креатин протеините дето гледам щото съм малък за креатин още...

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Ако пие протеина в минимални дози още по-малка файда !
    Недей да си взимаш нищо качи килограми първо !!!
    Дай си парите за храна и ще си по-доволен. 5-6 яйца на ден, овесени ядки, 2 пъти на ден месо с картофи/ориз, на вечеря месо пак, преди лягане извара и това е! Ако качваш малко увеличи въглехидратите!

аз попринцип наблягам на тестените изделия, месото и млякото

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    Ако пие протеина в минимални дози още по-малка файда !
    Недей да си взимаш нищо качи килограми първо !!!
    Дай си парите за храна и ще си по-доволен. 5-6 яйца на ден, овесени ядки, 2 пъти на ден месо с картофи/ориз, на вечеря месо пак, преди лягане извара и това е! Ако качваш малко увеличи въглехидратите!
    5-6 яйца на ядене

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™

Аз преди ядях по 3 на ден, минах на 5 яйца на 1 омлет... Сега съм на 2 омлета/или просто варени/панагюрски единия път 3 другия 4 за деня

Супер фен
    Не забравяй за яйцата, рибата и ориза. В краен случай може да вземаш по 1-2 таблетки аминокиселини след тренировка. От тях не се пълнене, но подобряват растежа и развитието в пубертета Яж повече мляко и сирене от мляко. Имат калций за по-едри и здрави кости.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    1-2 таблетки аминокиселини
    А ако са от тея по 250-500мг смеееех

1-2 таблетки са малко. Има си определена доза по-добре да следва нея

дайте няква определена марка или линк..50-60 лева най-много аз яйца и ориз си ям от време на време но риба...просто риба не ям...и да попитам още нещо, та пия много вода много често което започва да ме тревожи...като зема да пия изпивам едно шише (500 мл) през час..това нормално ли е ?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    1-2 таблетки аминокиселини
    А ако са от тея по 250-500мг смеееех
    Това няма никакво значение. Важното за него е,че ги има всичките. За ензимите в човешкото тяло,участващи в метаболизма са необходими понякога микродози от аминокиселини. В случая тежък проблем е дефицитът на някоя в тялото,а не колко са. При липса се стопират важни жизнение процеси и се спира развитието. Човек остава дребен и слаб,недоразвит.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    1-2 таблетки са малко. Има си определена доза по-добре да следва нея
    Не са малко, щото е 50 кила и 14 год. Проблемът с таблетките е,че може някоя от аминокиселините да е в повече от необходимото,а друга в недостиг.

то като поначало амино неможе да се произведе в тялото ,а се синтезира
    Добре така е човек!Ама съгласи се-нещо като ще се прави или взема поне да е както е по опаковка.На 15 едва ли ще стане нещо ако погълне някой микрограм повече л-левицин например

Супер фен
    ???

Супер фен
    Постоянна жажда има много често при диабет. едва ли имаш такова нещо, но трябва да знаеш колко ти е кръвната захар от годишните профилактични прегледи.

не е диабет...правил съм си тестове...

едит: знам че на мойта възръст е добре да приемам повече течности но не е ли вредно ако приемам вече толкова много ?

Цитирай Първоначално написано от redbul2
    ???
    в смисъл BCAA неможе да се произведе от тялото и затова се вземат БЦАА добавки-предполагам наясно си! Обаче като вземеш половинка доза няма смисъл!
    При липса се стопират важни жизнение процеси и се спира развитието. Човек остава дребен и слаб,недоразвит. -то липсата при нетрениращ едва ли е толкова фрапантна,обаче това ,че е на 14 не пречи да взема 4 капсули вместо 2 ,защото е трениращ и на тялото му трябват повече

фатрат, едно че тренирам в фитнеса но и бягам всеки ден 1 000 метра някъде за плочки но и за здраве..

Цитирай Първоначално написано от blackfireXx
    фатрат, едно че тренирам в фитнеса но и бягам всеки ден 1 000 метра някъде за плочки но и за здраве..
    това ми е мисълта!

та ако може да ми дадете някой марки или линкове да ми препоръчте нещо...50-60 лева макс..

Супер фен
    в смисъл BCAA неможе да се произведе от тялото и затова се вземат БЦАА добавки-предполагам наясно си!
    Аминокиселините се съдържат в месото и с него ги примаме
    Обаче като вземеш половинка доза няма смисъл!
    -то липсата при нетрениращ едва ли е толкова фрапантна,обаче това ,че е на 14 не пречи да взема 4 капсули вместо 2 ,защото е трениращ и на тялото му трябват повече
    До 16-18 годишна възраст бъбречната и чернодробна функция е силно забавена и непълноценна. Веществата и техните метаболити по-трудно и продължително се изхвърлят от тялото. Например лекарите изчисляват милиграмите антибиотик на килограм тегло за децата. А не като при възрастните на 4-6-8 или 12 часа по таблетка.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    http://fitness1.bg/gaspari-aminomax/ тези са хубави. За доста аминки не е сигурно дали не са пресован протеин. 4 преди и 4 след тренировка. От 2 грама повече АК нищо няма да му стане на момчето, все едно да кажеш че ако изяде 120 вместо 100гр. пиле ше му повлияе зле... На доста АК даже дозата е свръх малка. Само добавят 1-3 дози 1-3 пъти дневно, нещо такова... Минимум е 6-8 грама аминокиселини на доза. 1гр АК = 3 гр. протеин и не напразно в шейковете има 20-22гр. протеин. След физическа дейност организма има нужда от много АК за да се възтанови.
    Тези са хубави но не са изгодни http://www.silabg.com/bg/870-ULTIMAT...--325tabs.html
    трябва да взима поне по 5 преди и след тренировка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си