.

Виж резултатите на анкетата: Доволни ли сте от градския транспорт?

Гласували
31. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

11 35,48%
  • Не

20 64,52%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner
    Пълни глупости - аз се движа в час пик (между 7 и 8 сутринта) и никога няма възрастни хора (по-точно няма пенсионери, които едвам се движат и отиват с тубите или каквото и да е било) - ученици, студенти и хора, които отиват на работа. Всеки ден го гледам това, като се има предвид, че понякога не спя в нас и съответно имам наблюдение на четири различни маршрута, които са достатъчно дълги (повече от 15 спирки).

За изваждането на карта - не знам какви са тези легенди с опашките, аз си взимам карта за точно 1 минута. В краен случай чакам, ако пред мен има един-двама човека.
    Аз също съм съгласна. Пенсионери сутрин виждам единствено по линията, която стига до Военна болница.

А дори и да има 2-3ма човека пред мен в опашката за карта, чакам най-много 5минути. А вземам карта в подлеза при СУ, където би трябвало да има повече хора.

Да не говорим, специално за бюрата за изкарване, че ги увеличиха. Реално има опашки за картите и мотане само долу в подлеза на СУ и на Плиска в началото на учебната/студентска година, поради наплива на нови студенти и нуждата от заверена книжка. Октомври е ад, но само в тея две бюра, и то даже не повече от седмица.

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    че какво повече може да се иска?

всичко е тотално нередовно, наблъскано, мръсно, пълно с нагли контрольори и мангали, разписанието ако е електронно ти показва някакви напълно невалидни цифри, минава по заобиколен маршрут, шофьорът не продава билети и на всичкото отгоре скъпо на макс.

само метрото е що-годе нормално ма автобуси, трамваи, тролеи, маршрутки че и такситата даже все бъкат от кусури

градски във 3 други държави съм ползвал и никъде не е толкова зле- само в турция маршрутките чат-пат се доближаваха до нашенските "висоти" и това е
    Маршрутки и таксита не са част от СКГТ. Нередовността на тролеи, трамваи и рейсове в повечето случаи е обусловена от гигантическите задръствания. Няма начин рейс да мине по друг маршрут от отредения му. Шофьорът продава билети ПО ИЗКЛЮЧЕНИЕ, пише го в правилника, а пък неграмотността е друг проблем, независещ от градския транспорт.
    Определение за метрото като "що-годе нормално" е безумно на фона на най-добрата обществена услуга в България, каквато е метрополитенът.
    Това, че се пълни със селяни и с мангали също не е проблем на СКГТ.
    Контрольорите, особено преди години бяха потресаващи, но от 2-3 години насам няма масовост на изстъпления от тяхна страна. Това са хора, които си вършат работата.
    Като си бил в други три държави отивай там да се оплакваш и да не си плащаш да видим
    В Лондон глобата за нередовен пътник също е десетократна на билетът за пътуване. При отказ за заплащане следва арест от полицията и е възможно да се стигне до съд. В България такъв апарат за спазване на правилника няма.

Въобще аз не мога да си обясня всички тези шизофренични включвания. Двадесет пъти различни хора трябва да ви обясняват, че качеството на транспорта зависи в огромен процент от нас самите, като пътници. Да си купуваме билетчета/карти и да пазим чисто.
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си