Цитирай Първоначално написано от shadow4e
То всичко зависи кои линии използваш най-често. Аз се возя предимно на новите и съм сравнително доволна. Плюс, че и студентските карти са на достъпни цени.
И аз така.
Имат и климатици - лятото айляк на хладно, зимата - айляк на топличко.
Даже понякога имам чувството, че трамвая вози по-хубаво от другите рейсове.
Като човек, който от 10 години ползва редовно градски транспорт (+ че известно време бях в 'елита' им и им опознах цялата схема на работа) няма какво да се оплача. Винаги са ми свършвали услуга, стигала съм дотам, докъдето ми се е налагало.

Недоволна съм единствено от цялото разкопаване и 'обновяване' на улиците от около 5 години насам, защото вече рейсовете почти нямат реномиран маршрут, а с тия копки почти никога не знам кой рейс откъде ще мине, но затова не бива да виня тях, пък и то е за добро, улиците и булевардите съвсем скоро ще бъдат ремонтирани и така

1лв. на днешно време си е доста пара ако ги нямаш, но един лев, бе, майна... ние сме бедни за много, не за един лев...

Когато имаше билетчета от 10ст., 20ст., 30ст., 40ст. ги оставях п о седалките, все пак е едно кафе това. Ама вече с тези карти няма билетчета...

Имам въпрос междудругото. Попринцип като се возиш в рейса ако стане някаква злополука билетчето ти се води като застраховка. Е, доста случаи има, в които тези старите и дълги рейсове се разкъса и половината пътници на земята, за един такъв случай се сещам, един човек си беше счупил крака, другия нещо се натъртил, третия нещо си пукнал - и тримата без билетчета и фирмата няма как да им плати за нараняванията, понеже нямали билетчета и нямало как да се докаже, че са били в рейса.
И друго има... всички ония менте билети, които кондукторите си позволяват да пласират, значи пак става злополука, обаче билетчето ми (принципно казано) не е с този пореден номер, който е записан в контролния лист. И тогава кой е виновен?! ... абе голяма трампа

В такъв случай стидентите и учениците, които сме с карти, ако някой ден нещо се случи нашата застраховка каква е? Картите?