Не. Изобщо не ми беше такава идеята.
200-те лева бяха метафора, не съм общински съветник, за да мога да пресметна колко би било реално.

Да. 1-ят лев е инвестиция. И не. Не е само инвестиция. Това е заплащане за услугата. А услугата е, че си се качил, возил си се, стигнал си жив и здрав. В този 1 лев са заплатите на шофьори, контрольори, техници и целия персонал на градския транспорт. Да речем 80% от левчето. Другите 20% са инвестиция. Инвестиция, която между другото аз виждам. Обновени трамваи, обновени тролеи. Качеството на съставите се подобрява и това е неоспорим и очевиден факт. Подновени са много от линиите.

Някой по-назад каза Икаруси. Аз пък ще кажа /не много от вас помнят сигурно/ онези тумбестите тролеи. Това реално не беше много отдавна. Преди 7-8 години целият състав на авто-транспорта беше такъв. От тогава се смениха най-малко 4 най-различни видове рейсове. 2 вида тролеи. По някои линии вървят чисто нови ремонтирани безшумни тролеи. По други си го караме старому, но и тяхното време ще дойде. Петицата трамвая /теръре тук вече няма как да не се съгласиш/ едно време беше най-раздрънкания трамвай в София, който вдигаше шум повече от изстребител. Сега трамваите са нови. ЧЕ ДАЖЕ И ГОВОРЯТ.
И искаш да ми кажеш, че не виждаш резултатите от тази инвестиция ?
Ами строежа на метрото ? Според теб милионите по проекта падат от небето. Да, еврофондове, но колко точно ?