Цитирай Първоначално написано от realantisocial
А пари за цигари и кафета имате, а ?

От както съм ученик/студент ползвам карта. Няколко пъти ми се е случвало да си изпия парите за картата и съответно един месец ходя пеша. Случвало ми се е този месец да е Декември или Януари.

Градският транспорт не е безплатна услуга. И като такава изисква по-строг контрол.

Използвам главно метро - най-удобният, бърз, чист транспорт в София. Българското метро е най-чистото европейско, столично метро, факт.

От другите видове транспорт най-често използвам тролеи / и то двете най-натоварени линии, преминаващи през центъра на града/, но колесния градски транспорт е зависим от задръстванията и това често прави пътуването крайно неприятно.

Градският транспорт като дружество не е виновен за това, че масата от българския народ е съставен от нечистоплътни, врякащи същества на всякаква възраст, които правят пътуването ви ад. Градският транспорт също така не е виновен за това, че е зависим от държавни бюджети, които в повечето случаи са повече от оскъдни за това перо.

Ако трябва да дам реална оценка на качеството на градския транспорт тя ще е около средната /като изключиме метрото, което дори се разширява/. Но ако трябва да дам същата оценка в условията, в които е поставен то тя ще е отлична.

Има огромна разлика между централните и т.нар. селски линии на рейсове, трамваи и тролеи и разликата идва познайте от к'во.. от ПОЛЗВАТЕЛИТЕ.

Оптимизацията на градския транспорт преминава през развитие на алтернативния транспорт, а именно метро. След като метрото достигна максимален капацитет повече от 60 % от линиите ще изчезнат или съставът им ще бъде съкратен на повече от половина, което означава естествено повече средства за нови машини. Всички инвестиции трябва да отиват за разширяване на метрото, което е от жизнено важно значение и за трафика на коли в столицата.
човек ще каже, че мама и тате още те гледат и че 20тина лева като видиш ги изяждаш и изпиваш
в противен случай: ебати скъпите карти

вървял пеша... януари и декември, ти заплата не взимаш ли?
ебати смешното ми стана!
все едно си умрял за някаква си мижава двуцифрена сума
цензура те в евтиния пиянаджия

не знам... ама от тебе такова мнение не бех очаквала