.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Малък проблем...

Здравейте!Дойде и моят ред да пиша тук,ще ви помоля да не пишете груби и обидни изречения,нали за това е този сайт за да си помагаме а не за да бъдем злобни.Така да преминем към темата...От вече 1 година с едно момче от моето даскало се закачаме...даже закачаме е прекалено меко казано.И двамата се харесваме...много пъти сме си правили сцени на ревност.... при нас няма този обичаен проблем да не можем да общуваме,да ни е срам и т.н...говорим на всички теми съвсем спокойно за което адски се учудвам хихи... повечето момичета не могат да се отпуснат и да заговорят момчето което харесват..а аз го правя без проблем?!? Когато говоря с него всякаш забравям за всичко и за всички... Преди една седмица моя приятелка се изтърси пред него и ми каза: ето виж гаджето ти е тук..а той не ми е гадже.....Въпросното момче чу и се намеси в разговора като отговори: Е гадже съм ти... Чудно ми е кога станахме гаджета Това е основния проблем..че не сме гаджета...искам нещо повече..... и той го иска....ама нещо ни спира да си предложим и аз не знам кое точно...може би близките и приятелите ни няма да приемат наща връзка...даскалото ми е като некъв клюкарник видят ли че някои се харесват и веднага се почва с интриги и клюки че едва ли не вече са преспали... знам че сега сигурно ще кажете да не ми пука какво говорят останалите..е да ама не..пука ми...защото точно това което говорят стига до ушите на моите роднини и близки...та после трябва да им обеснявам защо съм преспала с еди кой си а не е вярно?! Не търся съвет...исках просто да споделя...благодаря за отделенето от вас време да прочетете тази тема .А и забравих да спомена..аз съм на 15 и той е на 15

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    иди обяснявай,че после нямаш сестра

та както и да-проста си-кво ти пука чуждото мнение-ако роднините ти ( О Боже горките) ти имат доверие няма да вярват на чужди слухове-ма явно и те са прости-сейм ас ю.И кви са тия бебешки истории-или сте или не сте-пораснете ве деа.Той не знае пикае ли му се ебе ли му се ама се прави р'бираш ли на пич.Боже Боже-ми не сте докато не ти го каже или поне целуне-оф мн сте зле
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Ти кво искаш ? Да падне на колене ? 1 година сте се така да се каже натискали , прави ли сте си некви "сцени на ревност" и питаш кога сте тръгнали ? ЛОЛ
    Обичам !

Град
    Плевен
    Остави го и не се занимавай
    само проблеми ще ти създаде

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    ^^и защо да го оставя момичето?! заради няк'ви тъпаци на които им е скучно и няма какво да правят.
    Обясни на родителите си как стоят нещата иии много любов с момчето, бъдете щастливи
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Щом се харесвате и не те е срам да говориш с него на всякакви теми .. действай ! просто го попитай ''какво правим ? '' кажи му да ти обясни нещата както той ги мисли и стигнете до общ анонс ! мисля, че така е най доброто решение ! а относно ' клюкарника ' ще говорят една две .. или повече седмици и ще стане някоя друга сензация и ще спрат просто трябва да си малко по силна късмет !
    Понякога шепна, когато заспивам...
    Понякога чувствам, когато изстивам...
    Понякога плача, когато ми викаш...
    Понякога мразя, когато ми липсваш...
    ..когато ми липсваш....

Супер фен Аватара на spopi
    Това за клюкарника и даскалото ми е до болка познато. Ми тръгнете не виждам проблем.

еми и аз не виждам проблем да тръгнете...поговори си с него за намеренията му и щом се харесвате от дълго няма кво да чакате още относто клюките-винаги ще ги има!Просто трябва ваще да ти имат доверие и да не се връзват на всичко...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Защо непременно трябва да чуеш:"искаш ли да ходим"?Това вашето си е направо ходене,особено и ако се целувате.

Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    Стига.. мъжемразке такава !

ПТ : Говори с него.Ако пък толкова ти е проблем
    мнението на другите наистина го остави.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    Стига.. мъжемразке такава !

ПТ : Говори с него.Ако пък толкова ти е проблем
    мнението на другите наистина го остави.
    съжалявам но такава съм

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Е като се влияеш от чуждото мнение - направи анкета и попитай 100 човека

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Балчик
    Нищо не пречи да тръгнете. Първо поговори с родителите си, обясни им и нека са подготени и ако чуят нещо такова,те ще поярват на теб :P а не на тъпите клюки. Не трябва да се влияеш от чуждото мнение. На мене някои ми викат, че няма да стана гадже с човека, който харесвам но аз си знам, че това е възможно и може да станем Така че, нищо не ви пречи да ходите. Другите да си говорят каквото искат.

Цитирай Първоначално написано от spopi
    Това за клюкарника и даскалото ми е до болка познато. Ми тръгнете не виждам проблем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си