- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някога плашили ли сте се от думите Обичам те ?
Ако изпитвам същото и го чувствам, ще му го кажа. Но ако човека който ми го каже не го обичам ... Ще ми стане кофти
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Не ме е страх от тези думи .... много се радвам да ги чуя !![]()
![]()
Oh how I wish to go down with the sun... sleeping,weeping ... with YOU !
Приятно ми е да ги чувам, признавам си. В началото ми става хубаво.. на 2рата секунда обаче, ако вече съм осъзнала, че не мога да отговоря със същото на този човек.. хмм става ми кофти...
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Аз го казвам на приятеля си ,но той не ми го е казвал,мн пъти е ставало на въппрос и сме се карали даже..
той ми казва че като не го казва не значи че не го чуства и мисли,предпочитал да го показва![]()
малко ми е странно но ,какво да се прави
Аз се страхувам само когато не съм сигурна за по-нататък.... страхувам се да не оплескам нещо ако го кажа... но ако си сигурна в него... кажи му го... вярвам, че и той те обича... ^^
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
Аз го чух на 5тия ден,а го казах на 10тия![]()
Аз като го чух реакцията ми беше "оо трябваше ли да ми го казваш точно сега?!" не защото не ми беше приятно,а защото знаех че вече съм способна да го нараня дори без да искам. Признанието зачести ,а действията изчезнаха и след 2 години връзката ни рухна..мисля че такова нещо е по-добре да се доказва,защото от многото повторения губи смисъла си..
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
С моя сме го обсъждали преди да се съберем. Това са думи твърде силни. Обичах един път през живота си... и не знам дали ще изпитам същото отново, макар че имам чувства към своето момче.
Страх ме е когато ги казва някой, към когото не изпитвам нищо повече от приятелски чувства, когото ми е трудно да нараня, но не мога да му предложа това , което иска.
Страх ме е не от самите думи, а от това, което носят със себе си. Страх ме е от отговорността, която идва с изричането им. Страх ме е, че казвайки ги сваляме защитната стена и се оставяме на произвола на неговите/нейните чувства. Страшно е и когато на "Обичам те" не можем да отвърнем със същото и това наранява човека срещу нас.
Но най-вече ме е страх от това колко са обезсмислени в днешно време и как бавно, но сигурно губят значението си.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Когато не го вярваш си е страшничко.![]()
Проблема е, че възприемате тези думи като нещо което трябва да кажеш или чуеш. Обикновено те се изричат когато наистина ги почувстваш. Аз мога да си призная, че съм ги казвал от сърце само на последната си приятелка.
Аз това лято ходих на почивка в Турция, там нещо се бяха обсебили от мене...
Аз съм само на 13, а тогава даже бях на 12... Бяхме единствени българи от хотела...
Две момчета ме харесваха (казваха, че ме обичат, ама те си бяха неразбрани), единият ми каза първо, че другият ме "обича", защото той не можеше да ми го каже... Аз го отрязах, щото ми беше адски неудобно, за негово добро... Той беше на 15...
Преди това, когато се запознах с другия, той ми каза направо "Hi. You are beautiful." Адски гадно ми беше, на следващата вечер и той ми каза, че ме "обича"... И на следващата пак... Чувствах се като безчувствена кучка, казвам ви... Аз никога и на никого не съм казвала тези думи, защото никога никого не съм обичала... Никога даже гадже не съм имала... Аз не съм от най-хубавките момиченца, даже съм май най-отдолу в класацията...
Във всеки случай, стряскащо си е да ти кажат, че те обичат...
За 4 месеца връзка ако някой ми каже "Обичам те" и аз чувствам същото ще се радвам,но ако само ми харесва...е,амй ще трябва да го зарежа..![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Не ме е страх нито да ги чуя, нито да ги изрека тези думи.
Факта, че не съм ги казвала на нито едно момче досега не означава, че ме е страх, а просто не съм изпитала нужда да ги кажа и не съм ги почувствала истински.. Иначе са ми ги казвали неведнъж, но това не ме е задължавало да отговоря със същото.. ;]
Ами да...на мен и сега ми е трудно да казвам "Обичам те" на глас...
Аз толкова пъти го мисля, но наистина го мисля. Ако някой друг ми го каже няма да се уплаша, защото и аз искам да го кажа на някой. Просто ще му споделя, че сега не ми е до връзки, трябва да сме деликатни с човешките чувства. Ако ми го каже точният човек...![]()
не