1.Мислите ли,че когато си влюбен,е възможно да излъжеш човека до себе си? - ами да възможно е, дори и да не е нарочно или нещо такова.. според мен е напълно възможно.Дали заради приятел/ка, заради самия теб, заради някаква изненада.. случва се, макар да не е хубаво.
2.Мислите ли,че има ситуации,в които лъжата да е наложителна?Налагало ли ви се е? - Да е наложителна чак.. не Имаше такъв предиод при мен когато послъгвах заради една "приятелка", за да може да не им пада в очите, но се осетих на къде втрвят нещата и.. до там. Така, че наложителна - НЕ. Винаги има решение.
3.А вас лъгали ли са ви?Как се почувствахте?Склонни ли сте да простите лъжа? - Ами специално човека с когото съм сега не, никога не ме е лъгал.Иначе да преди са ме лъгали.Лъжа бих простила, но зависи колко е сериозно нещото за което съм излъгана и след колко време разбирам.
4.Мислите ли,че всяка лъжа трябва да се признава?Защо? - Не е хубаво изобщо да се лъже, но ако има лъжа, да трябва да се признава, защото иначе нема доверие, а на къде отиваме тогава.Без значение дали става въпрос за гаджета и приятели.