.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Ами нещо средно. В момента искам да кача чиста физичекса сила, на пролет смятам да тренирам по начин по който тренират в бойните спортове-малки килограми, бързи повторения за експлозивност, много бройки и минимални почивки, като същевременно ще свалям килограми примерно да се изчистя до 83-85кг
    сега ще почвам 5х5 от началото на ноември до коледа. Целта-сила, може би много малко маса (1-2кг)

Като ти гледам снимкате май те е срам от краченцата.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Мда имат пъпки тук таме

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    И аз щях да питам, ти въобще крака правиш ли, доста е тъпо като видя някой с 45 ръка, а краката клечки за зъби.
    n00bs

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Ами да правя. Никога не съм се сещал да ги снимам. Като направя снимка ще кача. В интерес на истината доста време не правих когато тренирах карате защото там ги натоварвах твърде много и имаше опасност да ги претренирам, от както тренирам ММА ги тренирам. Само че понякога се налага да почивам заради контузии като осуквания на крака, глезена и т.н.

Като ти гледам снимките предвид килограмите ти не ми изглеждаш много едър.Нямаш изявени мускули на ръцете,трябва да наблегнеш на тях те участват във всички упражнения за гръб,гърди и тн..Не си харчи парите за добавки - 1 протеин ти е достатъчен.Вместо тия скъпи и ненужни добавки по- добре взимай ХИМИЯ от нея поне ще има видим ефект.Относно корема не се мъчи да вадиш плочки,защото е доста трудно да ги изкараш и после да ги поддържаш.Напиши упражненията, които правиш и в кои дни, за да ти видя програмата може тя да куца нещо.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    1) Гръб
    4-5 серии горен скрипец
    4 серии тяга
    3-4 серии гребане
    3-4 серии на машина подобна на горния скрипец само че с тесен хват

2) Гърди
    5 работни серии лег
    5 работни серии лег с дъмбели
    преди правех повече упражнения, сега се спрях само на тези 2 базови

4) Крака
    Само клек 6-8 серии, калф машина за прасец

5) Ръце
    Лег тесен хват 4 серии
    4 серии на скрипец
    2-3 серии кофички или трицепс с дъмбел
    Скотово сгъване 4-5 серии
    Бицепсово сгъване с дъмбел от стоеж 4-5 серии
    1-2 концентрично сгъване
    на всички урпажнения правя по 6-8 повторения
    корема тренирам заедно с гърдите

Супер фен
    Мдаа, така и предполагах, че не правиш рамене. Снимките са добри, но може да се подобрят три неща. Първо едни по-големи рамене с очертани делтоиди ще изглеждат много по-добре. Второ-може трицепса да е по-развит, с повече маса. И трето ще има по-добра визия при по-развита горна част на гърдите. Ще изглеждат по-издути,напомпани,което е много ефектно при боксьори и атлети.

Град
    Niggaland
    Не погледнах всичко, но аз само за гърди правя около 12-20 серии на лежанките.
    n00bs

Град
    TaM..
    Много бе , само лежанки ли правиш?

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Мда, може да добавя още 2 серии примерно н лега. Иначе за рамената си имам причина. Преди година си контузих дясното рамо, почивах 2 месеца и от тогава съм забравл да тренирам рамена. Много рядко ме поняболява когато го претоваря. Смятам че вече мога да почвам да тренирам лека полека рамената. Поне упражненията с дъмбели които съм пробва лза сега не са ми правели проблем.

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от FlipY
    Много бе , само лежанки ли правиш?
    Не, ама е според зависи, ако правя "пирамида" отиват към 20 серий само лежанка, а ако ли не към 10-12 15 макс. Като 1вата ми е само с лоста 2рата ми е с 50 и после вече чак слагам.
    n00bs

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Я дай няква примерна пирамида за гърди за покачване на сила, от която си останал доволен или просто методика за трениране на гърдите...

Град
    Niggaland
    Ами пирамидата ми е почвам от 50 и така до колкото стигна и после наобратно без почивка идея си нямам ти с колко кг почваш или правиш на лежанка.
    n00bs

Мега фен Аватара на EarthShaker
    сори, че се намесвам тука, ама да питам..

упражнения на успоредка/лост, които да влизат стабилно в рамената?

когато правя кофички с повече люлеене и по-статични рамена, май повече влизат, ама пак не е кой знае кво.

мм аз само да попитам някой да ме посъветва .. ) от скоро започнах да ходя на фитнес и искам да си направя плочки ..какви добавки трябва да взимам защото ми казаха че при момичетата е почти невъзможно да се постигне без креатин или нещо такова ... ?

Цитирай Първоначално написано от stilibaby15
    мм аз само да попитам някой да ме посъветва .. ) от скоро започнах да ходя на фитнес и искам да си направя плочки ..какви добавки трябва да взимам защото ми казаха че при момичетата е почти невъзможно да се постигне без креатин или нещо такова ... ?
    Kaжи им да си гледат работата
    На колко години си ? От къде си ?

емии малка съм ;дд .. на 14 и съмм от красна поляна :р

Даже си доста малка Не се притеснявай тренирай си прави по една табата седмично и си супер

дамм това ми е целл ... просто като видя плочки и се разтапямм ! обожавамм го тоя релеф и реших че трябва и аз да си направа да си ги гледамм и да им се кефаа ;дд като ги вида там момчетата по плочкии и .. ;хх

Aбе повечето дето ги гледаш не са баш по "плочки" понеже са по 50кг ама карай

Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    ^Точно така, уж се изчислява на база 2000кал на ден, нормална диета за неспортуващ човек. Казва се че дневната нужда е 50грама протеин, което за не спортуващ човек може да е достатъчно, въпреки че някои изследвания твърдят че е нужно около 30-40% повече. Иначе аз като си смятам колко протеин приемам на ден-под 150 не падам, по принцип около 200гр.
    Неска: палачинки с пълнозърнесто брашно и сирене + доза протеин-25гр общо
    след трен протеин = +20гр
    обяд пилешка пържола 180-200грама сурово състояние = +30гр
    3 цели яйца и кисело мляко на обяд = +30гр
    още пилешко на вечеря = +30гр.
    3 яйца + 1 белтък, сирене = +25грама
    150 грама извара = +25грама

Общо излиза 185 като често не броя млечни продукти през дена. Като съм на даскало имам и още едно хранене сандвичи с около 70 грама свинско филе.

Колкото до дневника ми в бб-тийм: преди доста хора влизаха, след това 2 седмици не можех да влизам. Трябваше да си регна нов акаунт и сега само 1 момче ми следи новия дневник

сега се двуомя между Scivation 10lb и Sci-mentor. Втория е страхотен протеин, 80лв е 5 либри. Искам да намеря от някъде АК профила на Сайвейшъна, на Сай ментъра е страхотен
    Сай Ментър е наличен и при нас, а относно Сайвейшън просто нямат база за сравнение. Ето ти съставът на Сайвейшън http://www.netrition.bg/images/sciva...ey%2010lbs.gif

Онлайн консултации относно Хранителни Добавки на адрес http://monsternutritions.com/

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Румене,е тва е доста отдавна, сега съм на Синтракс Уей Шейк
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Румене,е тва е доста отдавна, сега съм на Синтракс Уей Шейк
    Дай някакви отзиви.
    Имаме го наличен, но до момента не съм го пробвал

Пиши ми на скайп, ако за напред ти потрябва нещо.
    Ще го вземеш на добра цена, гарантирам.

Онлайн консултации относно Хранителни Добавки на адрес http://monsternutritions.com/

мм аз сега си зимам креаинчето и горе дол вече имам изразени плочки .. ) правя по 300 коремни на денн .. старая се и се получва :Р

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си