.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Супер фен
    Град
    ™ Варна ™

Каква добавка да взема за възтановяване

Така 14-15 годишните ако може да не пишат
    Колебая се между:
    http://netrition.bg/aminokiselini/xtend-1170-g.html
    Доста добри БЦАА с добавени глутамин, цитрулин малат (твърде малко кол-во и витамин Б6) 74лв-90дози
    http://power-beauty.com/index.php/su...ein-10-lb.html -фаворита за сега. 10либри протеин 150дози-127 лева

http://fitness1.bg/gaspari-aminomax/ -доста ги хвалят. Чисти аминокиселини в свободна форма са, има добро количество таурин който при евентуално изпиване на повече опаковки от тези аминки би се натрупал доволно 700грама=87.5дози=69лева

http://power-bg.com/index.php?main_p...roducts_id=516 - бях сигурен че ще взема тях, после се сетих че може да са пресована суроватка. 55-60лева за 1000броя (1050грама чист протеин) излизат доста изгодно, но ако не са в свободна форма-не. Сега са ми последния вариант.

Преди пих Scitec whey professional 5lv, сега доизпивам изолата на същата фирма. Нужен ми е източник на белтъчини за по-добро възтановяване. Тренирам 6-7 пъти на седмица (3 пъти ММА, 4 пъти фитнес) . Смятам да взема 400грама монохидрат на примафорс и да направя цикъл за сила 5х5 като тренирам 3 пъти на седмица фитнес. Ако е протеин-1 доза сутрин 1 след трен
    аминки-1доза преди и 1 след тренировка.
    Цените които съм написал на накои продукти са по-малки защото смятам да поръчвам от fitness1.bg а там правят прайсмач 5лева ако намериш стоката им по-евтино някъде

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    да добавя: имам и половин кутия Jack3d , спрях го защото очевидно бях привикнал към него и не ми действаше. 2-3 седмици почивка ще ми стигне, за да ми действа отново и смятам да го включа след като се понатрупа малко креатин в мене.
    иначе в класацията на Bodybuilding.com Xtend е спечелил наградата за най-добре възтановяващ продукт. Тука идва въпроса ако го взема-как да го пия? Преди и след тренировка или по време и след тренировка/преди и по време, защото по принцип се брои за интра тренировъчен продукт

пс: Ето още един добър протеин http://netrition.bg/whey-protein/whey-shake-5-lbs.html
    69лева ако ми го дадат с прайсмач -76 дози. За Синтракс оплаквания няма, чувал съм че вкуса е страхотен

Град
    София
    Аз съм на 14,но мисля,че баща ми ги е минавал всичките и се задържа само на 2рото и до ден днешен си го пие Иначе не мога да ти кажа нещо по-компетентно,щото още не взимам такива неща

Супер фен Аватара на fatrat
    ако случайно си вземеш екстенда кажи как са,щото и аз мисля да ги зимам! Иначе аз пия CGT ! и Recovery 2:1:1 мисля да взема!

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Какво CGT взимаш? Ако е на ОН супер си се прецакал, ако ги вземеш отделно примерно на Примафорс излизат в пъти по-евтини
    като гледам 600гр. е 48лева. От тях 300 са захар и 300 са КГТ
    Един монохидрат на примафорс 1кг=45лв
    Таурин 500грама=29лева
    Глутамин 400грама=42лева
    и излиза около 2кг за 116 лева
    6.5/1 количество и 2.5/1 от цена :P

Иначе на пролет като чиста със сигурност ще съм на Екстенд, за сега се колебая кое ще ми даде най-добро възтановяване в силов цикъл

пс: тва рековъри 2:1:1 е СУПЕР НЕИЗГОДНО

Супер фен Аватара на fatrat
    На Оптиммум е обаче не съм се прекарал,щото съм го зел 20% офф Вносителя е приятел на тоя който държи файт клуба

Супер фен
    Ми то за тоя Екстенд е писано, че е добавка към добавката. Прибавя се към протеиновия шейк.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Тва рековърито ме кърти, да дадеш 80 лева с отстъпката за 13 дози от гейнър чиято доза е 112 грама

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Аз съм на 14,но мисля,че баща ми ги е минавал всичките и се задържа само на 2рото и до ден днешен си го пие Иначе не мога да ти кажа нещо по-компетентно,щото още не взимам такива неща
    И аз съм на 14 и ще ти кажа да дигаш много гири
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    TaM..
    Аз ли нещо не съм разбрал или тоя последния протеин дето е 5lbs , който си записал в първото си мнение нещо му куца съдържанието?
    23гр протеин пише , че са 46% от дневната доза протеин?
    Та аз приемам повече на едно хранене.
    Посъветвай се със хората от бб, те поне имат наблюдения от дневника и физиката ти = > те ще са по-наясно кое по-добре ще ти се отрази
    Успех

Така пише, защото се изчислява по съвсем друга формула, различна от тази на нуждите на трениращ организъм. Много занижени стойности са дадени, но така е на всички продукти.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    ^Точно така, уж се изчислява на база 2000кал на ден, нормална диета за неспортуващ човек. Казва се че дневната нужда е 50грама протеин, което за не спортуващ човек може да е достатъчно, въпреки че някои изследвания твърдят че е нужно около 30-40% повече. Иначе аз като си смятам колко протеин приемам на ден-под 150 не падам, по принцип около 200гр.
    Неска: палачинки с пълнозърнесто брашно и сирене + доза протеин-25гр общо
    след трен протеин = +20гр
    обяд пилешка пържола 180-200грама сурово състояние = +30гр
    3 цели яйца и кисело мляко на обяд = +30гр
    още пилешко на вечеря = +30гр.
    3 яйца + 1 белтък, сирене = +25грама
    150 грама извара = +25грама

Общо излиза 185 като често не броя млечни продукти през дена. Като съм на даскало имам и още едно хранене сандвичи с около 70 грама свинско филе.

Колкото до дневника ми в бб-тийм: преди доста хора влизаха, след това 2 седмици не можех да влизам. Трябваше да си регна нов акаунт и сега само 1 момче ми следи новия дневник

сега се двуомя между Scivation 10lb и Sci-mentor. Втория е страхотен протеин, 80лв е 5 либри. Искам да намеря от някъде АК профила на Сайвейшъна, на Сай ментъра е страхотен

Мега фен Аватара на ZipFail
    Че то почти никви въглехидрати и мазнини нямаш за деня..

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    а да забравих на обяд ядох картофена салата
    По принцип ям пълнозърнест хляб вита. Като съм на даскало ям 3 сандвича=6 филии, отделно по 1 филия на обяд и на вечеря, някой друг сандвич. Неска като стъпах на кантара и като видях 89кг ми се сътжни живота
    Лятото със 7 тренировки на седмица, въглехидрати само сутринта (овесени ядки) и понякога на обяд малко въглехидрати подържах 85кг. Началото на есента бях 87 и сега хоп 89
    Искам сега да правя малко за сила, без да качвам кг просто да подържам, максимум 1-2 кг още да кача. На пролет ше му муслим как се свалят килограми майна

мазнини: има в млякото, в яйцата (5 грама на жълтък 35грама само от яйцата), палачинките са правени с масло и са леко мазни, пържолата също с масло. В салатите слагам зехтин.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    стъпах на кантара и като видях 89кг ми се стъжни живота
    Натрупал си голямата маса. Не се ли радваш? Всички тук ще ти завиждат и в бойните спортове ще поваляш съперниците с един замах

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Натрупал ненатрупал силовите постижения не са мръднали почти (особено гърдите, другите са мръднали) и ме съмнява да е само мускОл
    Сега ще го караме на протеин и тук таме някой монохидрат, а пролетта ще взема протеин+стабилно БЦАА за да свалям бавно с минимални загуби на маса и сила

Мега фен Аватара на ZipFail
    Килограмите не винаги значат сила

За човек със слаби кости стави например килограмите много повече ще пречат и забавят удара, отколкото да помагат..

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Абе аз като тренирах карате всичко беше ок, до пролетта бях 82-83кг ся май малко по-бавен съм станал ама аз почти не тренирам страйкинг, смо граплинг и свободно
    ако искате мога да постна снимки на прекрасните си мармодско-тюленски линии

Айде постни де Ама да не си пак с гръб щото съм те виждал в скъпото ти "дневниче".

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Ако се намери някое момиче да поиска може

Е са си правя фейк профил

Супер фен
    Да бе, кога ще пуснеш по една снимка на гърди и гръб. Главата може да отрежеш. Че само се фукаш тук какъв каратист си и другите зарибяваш с тоя спорт. А още нищо не сме видели. Да не стане накрая, че си от ония пишман каратисти. Скарваш се с някой слаб седмокласник, примерно към 170см около 50-55 кила. И той като бърз и лекичък те шамаросва яко. Преди да разбереш кво става вече те е набил

Васе виждам че си напреднал може да обменим опит ако се сещаш кво искам да кажа :P :P Продължавай в същия дух за добавките според мен е добре второто

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Имам добри новини неска като се претеглих сутринта само по боксерки не бях 89 ами 87.5
    Значи имам право да кача още някое килце преди да почна да свалям на пролет

http://img683.imageshack.us/img683/778/0731o.jpg -шкембака от вчера
    http://img168.imageshack.us/img168/8396/0703r.jpg
    http://img801.imageshack.us/img801/2190/0704.jpg от преди няколко седмици
    http://img697.imageshack.us/img697/3645/0702d.jpg -пак от преди 2 седмици
    http://img704.imageshack.us/img704/8507/0639x.jpg - от лятото, 85кг няма никва разлика като гледам

Град
    TaM..
    Съжалявам за спама , но ми е чудно какви са ти вижданията?Какво искаш да постигнеш-силови постижения, тяло на бодибилдър / само че в по-малък мащаб / или успехи в текущите спортни занимания?
    Явно е че щом си с такива габарити имаш силен удар и вероятно носиш на бой и ми беше доста чудно каква е насочеността ти , тъй като и от дневника в другия сайт не ми стана ясно.
    Може би ако споделиш по - знаещите от мен може да те насочат към по-правилни от гореизброените добавки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си