Здравейте тийнчета..имам проблем..косата ми е ужасно чуплива,но искам така да я изправя,чее цял ден да ми държи..пресата ми е оригинална ии професионална на Rowenta Elite..как да се справя с проблема?Благодаря предварително!
Еми няма да е лошо да си купиш спрей/гел/крем, който се нанася преди изправянето и целта му е да държи косата по дълго изправена а и да я предпази от вредното влияние на пресата! След като си готова си пръсни малко лак...
Еми няма да е лошо да си купиш спрей/гел/крем, който се нанася преди изправянето и целта му е да държи косата по дълго изправена а и да я предпази от вредното влияние на пресата! След като си готова си пръсни малко лак...
ами аз където съм адски рунтава ;д .. къдрева по точно .. зависи кой те изправя и по време на изправянето на всеки киур нанасяй кристали за коса.. държат я дълго време права и я правят хипер мека
Еми след като си я изправиш и там и слагаш некви препарати слагаш една шапка и седиш с нея известно време да ти се изправи убаво косата.. е това ест не става при сички ама на, пробвай.. !!