- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не мога да сваля хубаво момиче?
Начи кифлите най лесно се свалят от 3тия рафт в метро, отгоре надолу. Даже и са в пакет по 3-4, и на хубава цена.Е, сега ако си по така нисичък, пробвай и с 4тия рафт, и там има добри.
Пръснах се от смях като прочетох това с кифлитеПървоначално написано от tnp123
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Браво! Напълно си права.Първоначално написано от PinkPan7her
Не знам другите какво са имали предвид, затова ще обоснова своето мнение. НЯМАХ предвид жени/момичета като жена ти и приятелките ти. Щом казваш, че са "коя от коя по душа човек", значи те са извън категорията, която описвах. А тя беше именно тези същества, за които дискотеката е постоянно местообитание и които не са сподобни да проведат нормален разговор, защото нямат представа за света около себе си. Твоите познати очевидно не са в този знаменател.Първоначално написано от BlindedAngel
Никога не съм обичала общите знаменатели, а още в началото на поста съм казала, че и аз се гримирам и имам кожено яке, но не ходя по дискотеки често, защото не изпитвам нужда. Но не мисля, че да се забавляваш чат-пат там е нещо лошои не осъждам тези, които го правят. Просто по стила на автора разбрах, че неговата представа за "яка мацка" е именно горепосочената категория, за които "да си сложа ли още фон-дьо-тен" е Въпросът на Месеца. А аз мисля, че има къде-къде по-важни неща.
Надявам се да съм се изразила добре и да разбереш мнението ми.
Теб да, но като цяло повечето ( да не кажа всички ) слагат под общ знаменател, което е адски дразнещо и изнервящо.И другия момент - повечето тука не са на повече от 16-17 и хабер си нямат какво е дискотека, иначе всичките много компетентниПървоначално написано от PinkPan7her
Това ми беше мисълта
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Няма грозни или не толкова грозни момичета, има недостатъчно алкохол. Народна мъдрост.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.