Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
Към всички отговорили по тема момичета - На колко сте г/д ? 15 - 17 ? Ха...Какво разбирате точно вие пък ? Какво като някоя "мацка" носи кожено яке, ходи по кафета и се забавлява по дискотеки ? Означава че е лесна ли ? Че е к***а ? Жена ми и тя има кожено яке, гримира се нормално, ходи по кафета и дискотеки, но ВСИЧКИ от тука не може да се мерите и наполовина с това какъв човек е тя.Имам предостатъчно приятелки които са красиви, гримират се и постояно ходят по дискотеки. И кво от това ? Самочувстието си го имат, но всичките са коя от коя по душа човек.А вие тука ще оплювате "този тип момичета" и ще ги слагате под общ знаменател все едно са некви по долни от вас.На какво отгоре ? Че сте малки още и не сте видели другата страна на нещата ли ? Просто такива изказвания си ги спестете, защото въобще не сте наясно как стоят нещата при вече по - големите.

По темата : Елементари неща ти трябват - самочувствие, визия и горе - доло добре финансово състояние.
Не знам другите какво са имали предвид, затова ще обоснова своето мнение. НЯМАХ предвид жени/момичета като жена ти и приятелките ти. Щом казваш, че са "коя от коя по душа човек", значи те са извън категорията, която описвах. А тя беше именно тези същества, за които дискотеката е постоянно местообитание и които не са сподобни да проведат нормален разговор, защото нямат представа за света около себе си. Твоите познати очевидно не са в този знаменател.
Никога не съм обичала общите знаменатели, а още в началото на поста съм казала, че и аз се гримирам и имам кожено яке, но не ходя по дискотеки често, защото не изпитвам нужда. Но не мисля, че да се забавляваш чат-пат там е нещо лошо и не осъждам тези, които го правят. Просто по стила на автора разбрах, че неговата представа за "яка мацка" е именно горепосочената категория, за които "да си сложа ли още фон-дьо-тен" е Въпросът на Месеца. А аз мисля, че има къде-къде по-важни неща.

Надявам се да съм се изразила добре и да разбереш мнението ми.
Теб да, но като цяло повечето ( да не кажа всички ) слагат под общ знаменател, което е адски дразнещо и изнервящо.И другия момент - повечето тука не са на повече от 16-17 и хабер си нямат какво е дискотека, иначе всичките много компетентни Това ми беше мисълта