.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Абе с тебе не може да се спори. Избирай едно от 2те. Или ще ходиш с гръб на манекенка или ще омазниш малко корема и после ше чистиш

Супер фен
    Просто най-добре си дай програмата и работните тежести в килограми. Да видим какво правиш и как си тренирал

Тоест вече да спирам кардиото, да си правя базовите упражнения и каквото дойде..

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от UnstableCitizen
    Тоест вече да спирам кардиото, да си правя базовите упражнения и каквото дойде..
    колко беше висок
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Ще ми отнеме доста време да ви ги обясня всичките, но най-вече правя базови. За гръб набирания, хоризонтален и вертикален скрипец и от утре мисля да почна да се упражнявам за тягата. Рамо правя с лост, отпред и зад, чувствам ги много. Правя и още едно с гири, но не съм сигурен, че ще разберете напълно. Хващам лост и го повдигам вертикално с тесен захват до брадичката си.
    Гърдите правя лег със щанга, полулег с гирички, пулоувър и кофички.
    За крака правя 2 упражнения, най-обикновени, клек не правя, защото ме болят колената, а и както вече споменах по-рано на мен краката са ми добре.
    Ръцете ги правя в един и същ ден. Бицепса с голям лост, гирички и на скрипеца. Трицепса - френското разгъване със щанга, на скрипеца, с дъмбели(ритник с дъмбел). Това е. Нищо особено.

П.С. За всичките гореизброени упражнения правя по 3-4 серии с по 7-8 повторения.

Цитирай Първоначално написано от awerw
    Цитирай Първоначално написано от UnstableCitizen
    колко беше висок
    С точност 1,78м.

Тренирай редовно без да бройш колко лицеви , коремни преси или др си направил и за по-лесно слушай музика за да се мотивираш

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Вие само за 2 п***и на по 15 ли тренирате ?
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си