- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Върховния въпрос...
Абе с тебе не може да се спори. Избирай едно от 2те. Или ще ходиш с гръб на манекенка или ще омазниш малко корема и после ше чистиш
Просто най-добре си дай програмата и работните тежести в килограми. Да видим какво правиш и как си тренирал
Тоест вече да спирам кардиото, да си правя базовите упражнения и каквото дойде..
колко беше високПървоначално написано от UnstableCitizen
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ще ми отнеме доста време да ви ги обясня всичките, но най-вече правя базови. За гръб набирания, хоризонтален и вертикален скрипец и от утре мисля да почна да се упражнявам за тягата. Рамо правя с лост, отпред и зад, чувствам ги много. Правя и още едно с гири, но не съм сигурен, че ще разберете напълно. Хващам лост и го повдигам вертикално с тесен захват до брадичката си.
Гърдите правя лег със щанга, полулег с гирички, пулоувър и кофички.
За крака правя 2 упражнения, най-обикновени, клек не правя, защото ме болят колената, а и както вече споменах по-рано на мен краката са ми добре.
Ръцете ги правя в един и същ ден. Бицепса с голям лост, гирички и на скрипеца. Трицепса - френското разгъване със щанга, на скрипеца, с дъмбели(ритник с дъмбел). Това е. Нищо особено.
П.С. За всичките гореизброени упражнения правя по 3-4 серии с по 7-8 повторения.
С точност 1,78м.Първоначално написано от awerw
Тренирай редовно без да бройш колко лицеви , коремни преси или др си направил и за по-лесно слушай музика за да се мотивираш![]()
Вие само за 2 п***и на по 15 ли тренирате ?
n00bs