Здравейте, пак съм аз! .Целта ми с фитнеса е да постигна добра коремна преса, широк гръб и гърди (за ръцете няма да се оплаквам, защото са ми добре за годините, а краката никога не са ми били проблем).
Та, въпроса ми е, как да постигна мускулестото тяло съчетано с красиви плочи, по които момичетата си припадат? .. Тренирам от 1 година, няма как да заявя, че нямам напредък, защото имам но все пак не се чувствам удовлетворен от себе си, ако ме разбирате. Просто ако почна да правя мускули без да се грижа за корема си, става каша. Ако започна да се занимавам със стягането на корема ми ще си изгубя мускулатурата. Сигурен съм, че измежду вас се намира човека, знаещ отговора, който ще промени живота ми. Има ли някакъв начин да съчетая двете неща? Защото последно време тренировката ми се превърна като задължение, нещо което трябва да правя за да не загубя всичко постигнато. Нямам натрупана, кой знае колко позитивност, че ще направя върховното тяло. Защото имам толкова въпроси на които не мога да отговоря. В момента тялото ми не е кой знае, колко... Имам си гърди, отчаяно искам широк гръб, ръцете са ми добре, но на корема вечно си имам мазнинка, която закрива пресата ми. Та, самият въпрос към вас ми беше има ли начин да развивам широк гръб, ръце, гърди(главно), а както и цялото тяло и в същото време да ми изпъква коремната плоча? Приемам всякакви предложения. Както виждате не ми е останала кой знае колко надежда.