Myrth, ям по 4 пъти на ден в нормални количества все полезна и скъпа храна, никога не чувствам че преяждам. Нямам обаче някакви съставени хранителни режими. Ставя въпрос, че тренираме заедно с един приятел и като го гледам него и все оставам изумен. Става въпрос, че той не трупа мазнини, а някак всичко му отива в мускули. А аз кат се убивам от тренировки и полезни храни всеки път, нито газирани напитки пия, даже сладко ям веднъж седмично. И отгоре на всичко ПАК талията ми е по-голяма от гърба. Е как да не съм ядосан при положение, че 1 година тренирам усилено, уж правя все ХВАЛЕНИ упражнения с гарантирани резултати за тоя ПУСТ гръб и в края на краищата пак ТЪПАТА талия се оказва по-голяма, а самия ми приятел с 3 упражнения за гръб, които ако видите как ги изпълнява и ВИЕ ще останете изумени. Тъпче се със сладко по цял ден и идва във фитнеса да отбие номер и пак тялото му е по-хубаво от моето. Развива коремна плоча, ръце, гръб. С цялото ми уважение, но да бяхте на моето място нямаше ли да останете шокирани? За това съм толкова объркан и не знам какво да правя. Обичам фитнеса, просто явно той не обича мен....