- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хелоуин
Просто е как да го кажа, световен ден.Първоначално написано от loriee
Земята е обиколила 1 път слънцето
Какъв по - голям повод от това :Д
n00bs
съгласнаПървоначално написано от yakuza_
пъкк и наистина за по - голям повод от т0зи за ядене не се сещам
![]()
![]()
♥ Всичко е позволено, важното е да не те хванат ; ))~
Still got feeling you are my passion ;x ♥
Първоначално написано от terrorclub
мииии на мен първата ми асоциация е следната:
това е ден на слънцестоенепо римският календар, който се е празнувал от 99% от езичниците преди, по време на и след Иисус, а самият празник е осиновен от християните за да ги асимилират по-лесно тъй като всеки знае че тази звезда която е била ясрка по времето на раздането на лапето е била там на 17-ти юни, а пък според ранните хрисияни и бил роден януари/април/май в зависимост от региона, пък и да не забравяме че там се говори за овчари дето са правели разни неща със стадата си по това време а овчари посред зима нема да видиш навънка освен ако не си пиян което пък предполага септември или октомври.
все пак най-вярното според библиейска хронология, празници и тн требе да е дата някъде около септември-октомври, на 15-тия ден от някакъв странен празник наречен "сукка" или нещо такова
тъй че ДА ще си асоцирам коледа с плюскане както и ти трябва да правиш защото не е християнски празник ГРАМ![]()
аре са отивам да празнувам по-рано, наздраве дружина![]()
Първоначално написано от ZipFail
Той е ясновидец! Освен всичко е и голям християнин! Трябва да го питаш само в коя църква ходи и ще видиш как ще си глътне езика, защото доколкото знам наркоманите като него не ги допускат до такива свещенни места. Бас хващам, че тоя жалък глист през живота си не е стъпвал в църква, убеден съм!![]()
Вече е по - скоро повод за голямо пиене, преди 4-5 години беше за ядене.Първоначално написано от loriee
n00bs
Ти на какво си в момента? На Кале?Първоначално написано от terrorclub
Не е ли ако искам бе скапаняк? Ще те отуча един път завинаги да пишеш неверни работи по мой адрес. Ако искаш го напиши и на родния ти език - циганския, пак файда няма да има. Ще ти сипвам докато не получа официално извинение пред всички за глупостите които говориш за мене...Първоначално написано от terrorclub
Аз не празнувам този празник, но нямам нищо против някой, на който му харесва да си го празнува![]()
Животът е адът описан в Библията!
за пиенето си мислихПървоначално написано от yakuza_
![]()
![]()
Плс дайте идеи за ефектин костюм че в даскало трябва да се облечем
Потребителката помоли за костюм май, а не за поза...
Ако идеята е, че с нужната поза всяка дреха може да те накара да приличаш на вампир, разбирам...
таман прочетох Херойн и отворих страницата ,то било хелойн![]()
аз ше се маскирам като дианабадски наркоман на тоя празник![]()
в училище е планирано да го празнуваме, хаха, смисъл сичко си е организирано, ма аз немам намерение да се права на циркаджийка.
the sky is the limit.
ВЕЩИЦА си е класикаПървоначално написано от girl6
дали ще стане ефектно зависи от теб
а иначе може да се направиш на вампир .. оф абе ся не ми се пише
влез в google и напиши костюми за хелоуин
не е трудно
![]()
Ммм аз пъкк ще сии празннувам Хелоуин, нищо че е католически празник .. има много деца които го празнуват и родиители им нне възнамеряват да се празнува . Ммм относно на каккво ще се правя ... Вещиицааа :Д:Д т'ва сии е класика какт0 каза Лории ^ ^
Атеист съм, преди да започнете да ме нападате. Никога не съм празнувала подобни позьорски "празници", смятам да продължа традицията.
Saatana! Vittu! Perkele!
Най - накрая един човек да каже смислена причина, за да не го празнува !
ахахаххахахахахахахахахаПървоначално написано от deFakto
![]()
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...16_47715_n.jpg
това е костюма. КОСТЮМЪТ. по-яко нещо в живота си не съм виждала почти.![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
костюм "Кифла с пълнеж развален мармалад" ккПървоначално написано от Serseri91
Първоначално написано от BioX
![]()
![]()
![]()