.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Супер фен Аватара на pressiana

Ниско кръвно налягане

Така, днес просто се чувствам ужасно. Имам сърцебиене /да, всеки има, просто си усещам сърцето как пулсира силно/, причернява ми пред очите, като стана рязко от стол, чувствам се уморена, не мога да се концентрирам добре, снощи не можах да спя. Дали е възможно да е заради жегата навън? Иначе ядох сирене /нали трябва да се яде солено и мазно/, пих вода, но нищо. Сещате ли се нещо, което мога да направя, защото се чувствам адски зле ..?

Фен Аватара на misheli7a
    Град
    Свищов City
    Аз знам, че при ниско кръвно налягане трябва да се яде шоколад и да се пие кола. И да, най-вероятно е от жегата.
    You're so hypnotising
    could u be the devil, could you be an angel,
    your touch magnetizing
    feels like going floating, leave my body glowing.

Момиче съм.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Колата и шоколада помагат,но временно.И аз бях така до преди няколко дни.Пий много вода,когато ти стане лошо легни с изпънато тяло и дишай дълбоко.

Трябва да пиеш много вода. Не трябва да се дехидратираш а и водата помага срещу подуване на стомаха. Колкото до ниското кръвно налягане. Може да ти липсват протеини и въглехидрати. Изяж един шоколад или най-добре малко овесени ядки с кисело мляко.

Пих айрян, ядох шоколад, но нищо. Благодаря за съветите.

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Полегни си, пийвай си айрана, не се натоварвай.Пий повече течности!Може да си мислиш, че пиеш достатъчно, и че си хидратирана, но явно организмът ти иска да ти покаже, че нещо не е наред.И все пак, хората сме живи същества и това, че може да се развиваме интелектуално и да разсъждаваме, кое е добре или не, не ни прави по специални.Искам да кажа, че можеш да се довериш на инстинкта си и на тялото си и то само ще ти покаже от какво има нужда!Ако от вода-то няма ти да се насилваш да пиеш, а ще си просто жадна.Ако от витамин Ц или Б или някой от останалите, веднага мозъкът ти, без да осъзнаваш ще направи асоциация с плодът или зеленчукът, който ти знаеш, че съдържа витаминът от който се нуждае тялото ти и веднага ще ти се дояде.Давам пример с племенницата ми, която е още на 1 година и половина, не знае кое в какво се съдържа, но има ужасно добре развит инстинкт за самосъхранение.По принцип не яде шоколад, разбира се предлагали сме и, опитвала е течен, но уви, не иска и се цупи.Интересното е, че откакто започнаха да и избиват останалите зъбчета тя сочеше шоколада в Пикадили и си го хапваше доста сладинко.Честно казано, не знам дали е инстинк или е случайност и съвпадение, но в шоколада, както знаят всички, има ендорфини, които са естествените биообезболяващи на организма и успокояват болката от растежът на зъбчетата.Довери се повече на себе си отколкото на останалите, освен ако не са лекари разбира се!

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Вземи студен душ,яж шоколад,пий кафе,кола изобщо газирани неща и си почивай,пусни си вентилатора или климатика!

Благодаря много за съветите, нещата се подобриха. Е, пак ми я няма концентрацията и от време на време усещам стягане около в гръдния кош, но сутринта беше доста по-зле.

П.П. Можете да заключите темата, ако искате.

Цитирай Първоначално написано от nin0o0
    Трябва да пиеш много вода. Не трябва да се дехидратираш а и водата помага срещу подуване на стомаха. Колкото до ниското кръвно налягане. Може да ти липсват протеини и въглехидрати. Изяж един шоколад или най-добре малко овесени ядки с кисело мляко.
    +1
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    При налична хипотония,добре би било да наблягаш на шоколад,солена риба, кисели краставички, кисело зеле.Повече течности и разходки на чист въздух + чай от женшен!

Голям фен
    Мисля, че е от жегата, пий едно солено и студено айрянче!
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си