- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем...
Здравейте ! Имам проблем с пенисът ми . Когато сам в ерекция не мога да го "оголя"А пък ме е срам да отида на лекар , вече почвам да се притеснявам и ще съм благодарен ако някои сподели какво да права
Ако има значение възрастта , на 15 съм . Мерси предварително !
Хаха, и мен ме беше срам преди година и нещо, но си казах кво толкоа и без тва не ме познава...
Отидох и се оказа, че ми няма нищо, просто е трябвало малко повече "тренировки"![]()
същия проблем ли си имал ???Първоначално написано от Reaper93
![]()
Може да имаш фимоза. Срам, не срам, трябва ти уролог!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Просто не лъскаш достатъчно![]()
по 3 , 4 пъти дневно не е ли достатачноПървоначално написано от burpp
![]()
явно не лъскаш "правилно"Мъчи се да го забелиш лека по-лека :P
И аз си мислех , че имам някакъв проблем.
Добре , че беше бившата да ми го заголи без да и дреме![]()
Консултация с уролог , вземи си направление да ти излезе по-евтино.
Още си малък , сигурно някакво мазило ще ти предпише , ако беше по-напреднал стадий лека операция и след седмица - две си 6 точки ( ти след 2 часа ще си ток , ама после ще те наболява от време на време)
Повече чикийИ между другото мразя да ми крадат имената на другите регистрации в другите сайтове
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
един приятел ми го каза , явно го е видял от тебе но ей сега ще си направа нова регистрацияПървоначално написано от dPa3HuTeJl
:P
Лъскай по често и се опитваи да го забелваш колкото може повече и кожата след време ще се разпъне. и аз бях така като малък.....сега го беля без проблеми
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.