Здравейте, на 14 години съм, няма да казвам откъде съм.Та направо по темата...
Харесвам едно момиче от моя клас, но с нея сме само здравей-здрасти тъй да се каже..по едно време забелязох че ме заглежда в час..в началото си мислех че гледа приятеля ми който седи до мене..но 1-2 дена го нямаше и в последствие разбрах че гледа мене в часовете..тя е много красива, истинско ангелче...но аз ...чудя се дали ме харесва..не съм красив..нито съм смел..даже нямам коража да се закача с нея като другите момчета от класа...майките ни са добри приятелки и често се виждаме...но незнам кво да правя...както казах сме на здравей-здрасти...понякога е мн мила с мене...друг път не ми обръща никакво внимание...помня оня ден като една госпожа не пита дали ще кандидатстваме и каза да си дигнем ръцете които ще кандидатстват и аз дигнах ръка...и тя като видя че си дигнах ръката сякъш беше затъжена някак си и ме пита къде ще кандидатствам...
незнам дали си въобръзявам...но не ми се вярва все пак такова красиво момиче да ме харесва мене...при положение че нито съм от най-красивите нито от най-умните но можеби е поради факта че съм единственото момче което не се гаври с момичетата...как да разбера дали наистина ме харесва или е нещо друго ?
благодаря за отделеното време...и се извинявам за правописните грешки...
запомни нещо от бай ти "фънгъз" (смех ), красивите момичета почти винаги са много самотни. пробвай се, нищо няма да ти стане
съвет не мога да ти дам, щото си доста малък и не знам как протичат срещите при това положение, ама я заговори там нещо. седни до нея (аз в училище само до момичета седях, ем не миришат като някой съученик, ем можех да преписвам на контролните )
и аз сериозно да ти кажа си нямам грам предства как протичат срещите на таз възръст..ем заговарям я с квото мога квот се сетя...ама таз класната забрани да се разместваме наредила ни е там на чиновете и така ще седим до края на годината...гадно ама...ако някой се размести после ще боядисва оградата и ще мете градината и мисля че не си струва само да седна до нея и после да мета градината и не е смотана повярвай
това да е умна и да можеш да преписваш от нея не беше в смисъл, че е смотана или грозна. защо веднага между умен и грозен има някаква връзка по презумпция, в университета най-готините мацки са винаги и отличнички ама тва е друга тема.
пък тва за оградата е твоя шанс. аз ако бях щях да се разместя и да боядиисам оградата заради нея! направо е убиец според мен. ще покажеш колко си готов да отстояваш само правото да седнеш до нея, представи си какво ще си помисли че си готов да направиш за нея ако е нещо друго!