- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета VC Момчета ?!?
Кои са по-добри в любовта ?? Кои по добре я изразяват ?? Кой е силният пол ?? Кои са по "зли" ?? Това са често задавани въпроси , Нека се примерим и да достигнем до едно мнение , защото е добре да опознаем "противника или партниора " Добре е да намерим границите на всичко между нас , не мисли те ли ?!?
Нека започнем с момичетата . Те са непредсказуеми . Правят се на милички но същевремено зад гримасата се крие друго лице което което е готово да ви обърка напълно . И така к1м въпрос Номер 1 и 2 : Те са нежни същества и лесно се влиаят от силни чувства лесно е да им разбие6 сърчицето , затова те изразяват чувствата си лесно докато при момчетата го правим по заобиколния начин . Въпрос 3 : Разбира се че не сте силния пол защото ако ги няма6е мом4етата няма6е кои да ви глези и да ви предпазва и т.н . Към Въпрос 4 : И така момичетата са колкото мили толкова " ло6и " ( Хубавото е че не сички са такива) Но когато скаса6 с тях и искат да си го върнат ще използват всичко с/у теб и 6те ти го върнат тапкано докато не почне6 да им лази6 в краката .
Сега Момчетата
Еми , Ние сме предсказуеми и не ни пука за нищо което е добре поне за нас . Но и ние имаме чувства които ги крием дълбоко в нас . А относно за любовта сме нищо сравнение с вас .Правим пребазани неща за които после съжеляваме много . Не сме много много романтични но когато бъдем разбирани се чувстваме във свои води .
И така стигнах до едно мнение че момчетата и момичетата са под един общ знаменател . Секи пол си има своите недостатаци и предимства . :] Затова неможем едини без други
( Не съм много изчерпателен но чакам ваще мнения по въпросите )
шит на кутийки, спам на филийки, яжте, пийте и чекии бийте!
А водата е мокра, вятърът пък духа... Толкова кухи разсъждения и такава шльокавица не бях виждала във форума от месеци. В потрес съм.Първоначално написано от Lentor
fuck yeaПървоначално написано от assd
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
++++++1Първоначално написано от mArMaLaDkA
по твоята логика моята най-добра приятелка е момчеее...![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
ок, сега какво очакваш да кажа![]()
Та, к'ва е целта на темата?
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Първоначално написано от assd
![]()
![]()
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Открихме топлата вода...