.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Момичета VC Момчета ?!?

Кои са по-добри в любовта ?? Кои по добре я изразяват ?? Кой е силният пол ?? Кои са по "зли" ?? Това са често задавани въпроси , Нека се примерим и да достигнем до едно мнение , защото е добре да опознаем "противника или партниора " Добре е да намерим границите на всичко между нас , не мисли те ли ?!?

Нека започнем с момичетата . Те са непредсказуеми . Правят се на милички но същевремено зад гримасата се крие друго лице което което е готово да ви обърка напълно . И така к1м въпрос Номер 1 и 2 : Те са нежни същества и лесно се влиаят от силни чувства лесно е да им разбие6 сърчицето , затова те изразяват чувствата си лесно докато при момчетата го правим по заобиколния начин . Въпрос 3 : Разбира се че не сте силния пол защото ако ги няма6е мом4етата няма6е кои да ви глези и да ви предпазва и т.н . Към Въпрос 4 : И така момичетата са колкото мили толкова " ло6и " ( Хубавото е че не сички са такива ) Но когато скаса6 с тях и искат да си го върнат ще използват всичко с/у теб и 6те ти го върнат тапкано докато не почне6 да им лази6 в краката .
    Сега Момчетата
    Еми , Ние сме предсказуеми и не ни пука за нищо което е добре поне за нас . Но и ние имаме чувства които ги крием дълбоко в нас . А относно за любовта сме нищо сравнение с вас .Правим пребазани неща за които после съжеляваме много . Не сме много много романтични но когато бъдем разбирани се чувстваме във свои води .
    И така стигнах до едно мнение че момчетата и момичетата са под един общ знаменател . Секи пол си има своите недостатаци и предимства . :] Затова неможем едини без други

( Не съм много изчерпателен но чакам ваще мнения по въпросите )

Супер фен
    шит на кутийки, спам на филийки, яжте, пийте и чекии бийте!

Re: Момичета VC Момчета ?!?

Цитирай Първоначално написано от Lentor
    И така стигнах до едно мнение че момчетата и момичетата са под един общ знаменател . Секи пол си има своите недостатаци и предимства . :]
    А водата е мокра, вятърът пък духа... Толкова кухи разсъждения и такава шльокавица не бях виждала във форума от месеци. В потрес съм.

Цитирай Първоначално написано от assd
    fuck yea
    Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
    Gonna give you my love.

http://www.last.fm/user/iommi55

Re: Момичета VC Момчета ?!?

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Цитирай Първоначално написано от Lentor
    И така стигнах до едно мнение че момчетата и момичетата са под един общ знаменател . Секи пол си има своите недостатаци и предимства . :]
    А водата е мокра, вятърът пък духа... Толкова кухи разсъждения и такава шльокавица не бях виждала във форума от месеци. В потрес съм.
    ++++++1

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    по твоята логика моята най-добра приятелка е момчеее...
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

ок, сега какво очакваш да кажа

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Та, к'ва е целта на темата?
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Цитирай Първоначално написано от assd

Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Открихме топлата вода...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си