- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Съботна тема: Какво означава "да си различен" ?
Какво различие, какви пет лева?!
Няма такова понятие. Всеки следва някакъв стереотип. Всеки се изгражда по вече изграден такъв стереотип. Всеки следва някаква вече създадена идея.
Това е грешката. Това прави човека "еднакакъв с всички останали".Първоначално написано от hardball
Какви различни неща?! Всеки се стреми да разсъждава далеч от 'мнението на стадото овце, които следват еди-си-каква идея". А малцина са тези, които са успели да осъзнаят, че разнообразието в даден момент се превръща в еднообразие от разнообразие.
Няма различни, няма различно мнение, няма различни идеи, няма различни устремения, всеки съвпада в някаква вече изградена такава субкултура.
Важното и необходимото е тези, които имат това, така наречено различно мнение', да съумеят да запазят идеите си и да направят нещо срешу всички онова, за което се борят и мислят. На мен лично ми писна от всички, които се имат за големи на думи и отбиват с номера "аз нали съм отворил очите на повечето хора".
Окей..стойте си бездушни и безлични, пък нека нали сте 'отворили' очите на повечето хора.
![]()
"аз съм такъв", "аз съм онакъв", "аз се боря за това", "аз се боря за онова", АЗ СЪМ МНОГО ВЕЛИК, НО АДЖЕБА САМО ОТВАРЯМ ОЧИТЕ НА ХОРАТА![]()
не визирам никого, но се замислете...