Какво различие, какви пет лева?!
Няма такова понятие. Всеки следва някакъв стереотип. Всеки се изгражда по вече изграден такъв стереотип. Всеки следва някаква вече създадена идея.

Цитирай Първоначално написано от hardball
идеята ми беше, когато правите нещо, какво ви мотивира. всеки гледа да е много важен и оригинален, но каква е целта и какво ви тласка да правите нещата различно сега.
Това е грешката. Това прави човека "еднакакъв с всички останали".
Какви различни неща?! Всеки се стреми да разсъждава далеч от 'мнението на стадото овце, които следват еди-си-каква идея". А малцина са тези, които са успели да осъзнаят, че разнообразието в даден момент се превръща в еднообразие от разнообразие.
Няма различни, няма различно мнение, няма различни идеи, няма различни устремения, всеки съвпада в някаква вече изградена такава субкултура.
Важното и необходимото е тези, които имат това, така наречено различно мнение', да съумеят да запазят идеите си и да направят нещо срешу всички онова, за което се борят и мислят. На мен лично ми писна от всички, които се имат за големи на думи и отбиват с номера "аз нали съм отворил очите на повечето хора".
Окей..стойте си бездушни и безлични, пък нека нали сте 'отворили' очите на повечето хора.

"аз съм такъв", "аз съм онакъв", "аз се боря за това", "аз се боря за онова", АЗ СЪМ МНОГО ВЕЛИК, НО АДЖЕБА САМО ОТВАРЯМ ОЧИТЕ НА ХОРАТА
не визирам никого, но се замислете...