Цитирай Първоначално написано от terrorclub
черинке,ако визираш мен... е доста тъпо.

аз с чиста съвест мога да кажа,че съм различен,защото не приказките или облеклото ми е различно,а защото нема 1 нещо в живота ми,което да е като на другите хора... буквално. от дете съм бил различен,съм и ще бъда винаги,докато съм жив... не се опитвам да съм различен,а просто съм такъв. за добро и за лошо. и не говоря за тва,че съм към суб-култура или че слушам еди ква си музика,аз ИЗНАЧАЛНО съм различен,във аспект на съществуването си. абсолютно на 100% съм убеден,че е така и мога да го подкрепя с 189516598156985985 примера.
Тука си нямаш и на представа колко си прав, че живота ти не е като на другите (нормални) хора. Ето, че и сам си го признаваш. И май само ти си мислиш че си си суб-култура. Отдавна мина модата на футболните гаменчета с дрешки на Фред Пери от битака... и с Арианата в ръка...

П.С: Аз съм точния пример какво означава да си различен. За разлика от другите аз не ти се кефя на филмчетата и не ти лижа г*за а припадам от смях като чета какви небивалици пишеш и как винаги се пробваш да се изкараш най-готЕния у фороно...