- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е HeavensMaiden
Следващата на стола е HeavensMaiden. Verminaard изчезна, така че продължаваме без него.
Колко пъти седмично ти казват, че си красива? :P
ехахаа най-накрая и аз да се добера до стола![]()
амиии 1-2 пъти ... когато се видя с приятелят ми и ако се сети да ми каже нещо подобно![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
Още ли Аморфис са ти любимци?
Някаква интересна група, която си открила наскоро да споделиш?
Все още са едни от любимите ми групи
амиии един от форума (Disrespect) мии показа 1-2 песни на Killswitch Engage ии озни ден си свалих дискографията им![]()
before nia711
С какво най-много обичаш да се занимаваш,когато имаш свободно време?
Песента,която може да те разплаче?
Песента,която имаш чувството,че е писана за теб?
Ако имаш право да си избереш 1 материално нещо кое би било то?
На М. можеш да разчиташ :д пробвай и Shadows Fall.
чакаме Аморфис за 3ти концерт тук начи
любима българска планина?
Колекционираш ли нещо?
Какво искаш да работиш след като се изучиш?
Пушиш ли? ако да защо в кратък отговор
и
Наркотици ползвала ли си?
Избери си една дума, която според теб те описва най-добре.
*може и повече от една дума, ако си особено затруднена*![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
С какво най-много обичаш да се занимаваш,когато имаш свободно време?
Хващам фотоапарата,папката или книжката и отивам да снимам /рисувам /чета в парка до насОсобено сега есента ми се иска да имам малко повече свободно време ...
Песента,която може да те разплаче?
Five Fingers Death Punch - Far from home ... зависи в какво настроение съм
Песента,която имаш чувството,че е писана за теб?
Amorphis - Her alone (дълго е за разказване, защо точно тая песен :P)
Ако имаш право да си избереш 1 материално нещо кое би било то?
фотоапрата ми![]()
before nia711
SolemnityOfDeath
сега ще чуя няколко неща и ако ме грабнат ще ти благодаря :P
любима българска планина?
Родопи и Стара планина
Колекционираш ли нещо?
ами нз дали се брои за колекциониране ... мн съм сантиментална и си пазя всякакви неща от важни за мен места и моемнти в една голяма кутия
Какво искаш да работиш след като се изучиш?
в сферата на рекламата ... ще уча или графичен дизайн или рекламен дизайн тъй че се нещо натам ще да е
Пушиш ли? пуша... гледам напоследък да се ограничавам ... ами защо... защото се чувствам по-спокойно и щото съм свикнала .. а защо съм започнала няам идея вече
Наркотици ползвала ли си? не
before nia711
Любима знаменитост ? И защо ?
Любима фраза?
Емоционална ли си ?
Коя зодия си ?
Любимо животно?
Ако можеше сама да създадеш светът, в който живееш, какъв би бил той ?
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Избери си една дума, която според теб те описва най-добре.
*може и повече от една дума, ако си особено затруднена*
креативност, ентусиазъм, чар, практичност![]()
before nia711
коя зодия си?
//имам нещо наум за асцендента ти, затова питам:Д
изобщо, с какво око гледаш на подобни отнесени работи?
какво обичаш извънредно силно и много?
Любима знаменитост ? И защо ? Хийт Леджър...защо..1во страшно много ми допада като мъж..2ро обожавам играта му на екрана..3ро харесва ми какъв човек беше ...
Любима фраза? ,,Не върви пред мен, защото няма да мога да те следвам. Не върви зад мен, защото мога да те загубя. Не върви под мен, защото мога да те настъпя. Не върви над мен, защото мога да реша, че ми тежиш. Върви до мен, защото сме равни''
Емоционална ли си ? изключително много
Коя зодия си ? Козирог
Любимо животно? бухали, сови и всякакви пернати ...
тука много ще е пише, за това като стана утре ще ти отговоря![]()
before nia711
Sham и ти като мен гледаш зодийтеем вече отг на тояи въпрос :P
я кажи после какво си измислила за мене хаха![]()
какво имаш предвид под отнесени работи ? нещо не разбрах връзката .. ?
какво обичаш извънредно силно и много?
майка ми ...![]()
before nia711
Всичко ли е възможно ?
Животът път ли е ?
Всичко ли си има цена ?
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
просто щях да отворя очите на хората и да видят на каква прекрасна земя живеем и трябва да я пазим и обичаме ... светът ще си е същия, но бих променила хората, ако можех![]()
Всичко ли е възможно ? да ... щом съществува, значи има и човек, които да я постигне ...на всеки човек е зададена някаква цел в живота.. ние избираме дали да я постигнем лесно или не ...или по скоро ние избираме дали е лесно постижима или трудно...не може да съществува прото така...няма смисъл поне за мен
Животът път ли е ? да
Всичко ли си има цена ? несъмненоокгато получиш нещо, макар и подарък дали от близък, дали от съдбата, рано или късно ти се отплащаш за него, макар да не осъзнаваш, че го правиш
![]()
before nia711
пробвала ли си някакви наркотици? не
ако да - как беше? ...
ако не - защо? защото не виждам да има смисъл да го правямога да си го направя забавно без да употребявам някакви вещества .. )
какво обичаш в секса? връзката с партньора, удоволствието, докосването на любимия човек, погледът по време на секс ... и разбира се любовната игра
правила ли си го отзад? не
before nia711
говори си с нея тогавааз не се превземам и отговарям на въпросите именно така както ги мисля нещата
не на всеки явно му се отдава да пише .. а пък и никога не съм претендирала, че мога да бъда артЪ.. ти ми го сложи този етикет преди няколко дена
![]()
before nia711
Ако можеше да избираш къде точно да се родиш коя държава ще е? - и без отговор България
кой град по-точно?
и защо точно там?
как се казваш? харесваш ли си името?
незнам на колко си ама ако не си завършила къде мислиш да учиш после в БГ или чужбина ?
1. 5 групи,които слушаш ?
2. песента,която намира най-много място в плейлиста ти напоследък ?
3. какво смяташ за развитието България ? Виждаш ли перспективи за теб тук ?
4. имаш ли потребители фаворити във форума и ако да кой ?
5. какво е най-доброто и най-лошото нещо,което си правила ?
6. кви цигари пушиш ?
![]()
Този въпрос точно ако и го зададеш на Шам ,ще ми е много интересно по какъв начин ще ти отговори неклиширано...Първоначално написано от terrorclub
Какви филми гледаш най-често (съответно предпочиташ)?
^Същия въпрос ,но за книги...
Защо обичаш да снимаш? Какво ти дава фотографията?
Като емоционален Козирог...пък и като повечето емоционални хора...
Смяташ ли ,че си си изградила модел на поведение,който да те предпазва, но да затруднява сериозно достъпа на хора до теб?
Какви са целите ти в живота на този етап?
//ще ви замоля да не ме одумвате. благодаря)нищо конкретно, просто ти личи, че имаш нещо от зодията, а имах спомен, че си родена под друг знак)Първоначално написано от HeavensMaiden
и да си дойдем на думата:
*как съчетаваш прагматиката с чувствеността (а може и чувствителност, според зависи), съумяваш ли да балансираш между двете, или смяташ, че едното не изключва другото, дори напротив?
*по отношение на хората - количество и качество? (как ги предпочиташ:Д) какво е за теб уютът, къде и с кого се чувстваш удобно?
*лицедействаш ли в живота, изобщо - какво е мнението ти за маските на хората, били те социални, камуфлажни или пък кокетни макиажи, пр... полезни ли са, необходими ли са, жизнено, или?
Първоначално написано от SolemnityOfDeath
!!!!!1
аз ще се погрижа, споко
ъмммммм...... таковаа........
![]()
любим плод?![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
1. 5 групи,които слушаш ? Amorphis, Pain, Five Fingers Death Punch, Dub Fx, Trivium, Haggard ... за тия се сещам в моемнта иначе определено не са само 5
2. песента,която намира най-много място в плейлиста ти напоследък ? мммии The King Fantastic - Why Where What.. може би заради клипанапоследък музика само от youtube слушам
3. какво смяташ за развитието България ? Виждаш ли перспективи за теб тук ? не виждам особено много, но освен да продължавам да се надявам, не виждам какво друго мога да направяа за развитието какво да кажа ... са ще изцепя някоя заучена фраза като ''докато ни управляват такива хора, се в такова полужение ще си стойм'' ама реално си е така ...
4. имаш ли потребители фаворити във форума и ако да кой ? teemens, Disrespect, EarthShaker, DarkKisss ии други
5. какво е най-доброто и най-лошото нещо,което си правила ? не малко добри неща съм правила, но и не малко глупостиза съжаление .. не мога да ги групирам на по-малко добри и по-малко лоши .. в зависимост от това за кого и какво са направени
но най-доброто което можах да направя през изминалата година е да посещавам всяка седмица един дом за сираци тук в София и с мой приятели да се сприятелим с тях и да ги накараме да общуват с хората ... да бъдат те самите по-добри хора, макар тяхното ощетяване от към страна на семейството ... за най-лошото може би е, че престанах да го правя, заради собствените си проблеми и бъдеще ...
6. кви цигари пушиш ? принципно бяло Виктори, ама като няма друго пуша от на сестрата тънките![]()
before nia711