.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Град
    в дъхът на всеки умиращ
    любим плод?
    не можа нищо друго да ме питаш мии банани, праскови, нектарини и диня доволен ?
    before nia711
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    щях да съм подсъдим иначе, ХАХАХАХ

определено съм доволен!

любима песен на KsE??? :>
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Вярваш ли в прераждането?
    Ако имаше право на избор, в каква форма би изживяла следващия си живот?

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    Какви филми гледаш най-често (съответно предпочиташ)?
    комедии и адски много анимации

^Същия въпрос ,но за книги... приключенски, фантастика и разни романи

Защо обичаш да снимаш? Какво ти дава фотографията? усещам нещата по свой си начин ... виждам нещата по свой си начин ...искам да покажа това кеото виждам аз през обектива и на другите хора ... от малка ме влече да съм зад или пред обектива, просто ми е няква страст ... какво ми дава ? зарежда ме с желание за творене.. дава ми идей за работа и една хубава снимка би ме вдъхновила да напиша нещо или пък да направя нещо

Като емоционален Козирог...пък и като повечето емоционални хора...
    Смяташ ли ,че си си изградила модел на поведение,който да те предпазва, но да затруднява сериозно достъпа на хора до теб? може би ... но не с такава цел .. ами вероятно това поведение е повлияно от хората с които дружа и контактувам ии няма такова нещо, като да огранича достъпа на хората до мен ... който е поискал да бъде приятел с мен никога не съм отказвала или отблъсквала

Какви са целите ти в живота на този етап? да успея да се подготвя за художествената академия и да вляза това което искам ... искам да докажа пред себе си, че този път няма да се откажа от това което искам и да докажа пред семейството ми, че мога да постигна също толкова много, колкото са постигнали и брат ми и сестра ми
    before nia711
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    *как съчетаваш прагматиката с чувствеността (а може и чувствителност, според зависи), съумяваш ли да балансираш между двете, или смяташ, че едното не изключва другото, дори напротив?
    трудно е да ти кажа ... не веднъж съм си патила от това, че незнам точно какво искам в това отношение ...и така ти отговарям, че много рядко съумявам да балансирам между двете ... няма как да си чувствителен и едновременно с това прагматичен .. по-скоро двете неща се блъскат едно в друго...все едно двама човека живеят в мен ... днес единият ще бъде прагматичен, ще отрича обективната истина, ще вярва само на умът си и съзнанието си, а другият пък на следващия ден ще бъде сантиментален, емоционалвен и ще вярва единствено и само на сърцето си ... най-близките ми хора знаят, колко различен човек съм всеки ден ... трудно е да балансираш между две крайности ... но хората, които ме обичат са свикнали с мен такава каквата съм колкото и чудата да съм и колкото и други хора да живеят в мен

*по отношение на хората - количество и качество? (как ги предпочиташ:Д) за какво са ми 1000приятели като с 1 не мога да си разменя 1 нормална приказка и да ми стане хубаво, че съм провела качествен разговор... предпочитам да знам, че имам 10приятели и да съм сигурна, че мога да разчитам на тях във всяко едно отношение ...

какво е за теб уютът, къде и с кого се чувстваш удобно? като чуя думата уют и венага си представям в къщи ... там където съм израстнала ... представям си топлината на печката и същевременно топлината на семейството ... чувствам се добре, когато съм в свой води .. на място което ми е познато... не обичам да сменям обстановката и това мисля, че го знаеш, заради самата ми зодия ... малко по консервативни сме... чувствам се удобно, когато съм с близки хора на които мога да се доверя и да има споделя всичко ... просто да си бъда аз и да не ме е срам от глупостите, които говоря и да се съобразявам, че на него не му е удобно и как излизам в очите му

*лицедействаш ли в живота, изобщо - какво е мнението ти за маските на хората, били те социални, камуфлажни или пък кокетни макиажи, пр... полезни ли са, необходими ли са, жизнено, или?
    случвало ми се е не веднъж... но преди да се науча да бъда себе си...макар животът ни да не е карнавал, всеки един от нас носи някаква маска.. дали то за пред родителите.. дали то за пред хората на които искаме да се харесаме .. ние просто го правим.. сякаш ни е зададено .. За съжаление социалните маски няма да бъдат свалени може би никога ... няма да има естествено и истинско.. както в самите хора така и в тяхното държание ... за необходими ... ще вкарам този цитат като отговор ''Без роли и маски ще станем като животинчетата - само с инстинкти.''
    before nia711
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    Вярваш ли в прераждането? да Според мен всеки един живот има някакъв смисъл и връзка с предходния и следващия. Все си мисля, че плащам за грешките си ... може би от предишните ми животи ... кои знае

Ако имаше право на избор, в каква форма би изживяла следващия си живот? бих била отново човек ... но по-различен...по-добър...

Мишо => мии не е само една
    1.Just Barely Breathing
    2.My Curse
    3.A Light In A Darkened World
    4.One Last Sunset
    before nia711
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    Ако можеше да избираш къде точно да се родиш коя държава ще е? - и без отговор България
    всъщност до последно избягвах да ти отговоря, защото незнаех какво да отговоря ... искам да си остана тук... не познавам светът все още за да искам да живея на друго място ... може би след като го опозная и попътувам повечко ще ти кажа след това " не ми харесва в България искам еди къде си '', но за сега не мога сори

кой град по-точно? ....

и защо точно там? ....

как се казваш? харесваш ли си името? Вирджиния. ДА Имайки предвид, че трябваше да се казвам Вирджиния-Джани, като си сменях личната карта сега си ми е окей ... макар, че съм била и Верджиния и Виржиния по документи ... но в крайна сметка сега съм Вирджиния

незнам на колко си ама ако не си завършила къде мислиш да учиш после в БГ или чужбина ? предстой ми кандидатсване тази година смятам да остана тук и да уча реклама или графичен дизайн в НХА или НАТФИЗ Дано всичко се нареди ... просто искам да докажа някой неща и пред себе и пред семейството ми ... оставам в България до последно
    before nia711
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Като каза, че гледаш много анимации - Коя ти е любимата ?

Любимото ти предаване по телевизията ? (ако гледаш )

Кой е филма, който досега е успял да те разчувства най-много ?

Занимаваш ли се със някакъв спорт ?

Можеш ли да качиш най-любимата ти снимка, която си правила (Ако не е прекалено лично)

Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    Като каза, че гледаш много анимации - Коя ти е любимата ? ухаа много са хаха ми сега последно много ме накефи How to train your dragon просто се сещям последната която съм гледала и я гледах 3 пъти

Любимото ти предаване по телевизията ? (ако гледаш ) Шеметна надпревара ии Зооопилиция

Кой е филма, който досега е успял да те разчувства най-много ? P.S. I love you

Занимаваш ли се със някакъв спорт ? мии не

Можеш ли да качиш най-любимата ти снимка, която си правила (Ако не е прекалено лично) не е прекалено лично мии ето това една от тях : http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4603917_n.jpg ии тазии http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._7055820_n.jpg... обожавам черно-бяла фотография особено портретната
    before nia711
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Град
    ImaginaryWorld.com
    ^Суперска е първата !!
    А втората - тва момче да не се казва Иван

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Битието определя съзнанието / съзнанието определя битието.

Кое според теб е в сила
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    StolenBliss...мии да хахах познаваш ли го ?
    before nia711
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Град
    ImaginaryWorld.com
    Ако е от Плевен и не е просто друг Иван, значи ми е комшия

Едит : small world

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от HeavensMaiden
    EarthShaker

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    Цитирай Първоначално написано от HeavensMaiden
    EarthShaker

StolenBliss Мария ли се казваш ?
    before nia711
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Град
    ImaginaryWorld.com
    Не Лора

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    айде следващия да седне да се пържи тука
    before nia711
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    маркови дрехи който понякога може и да не си харесала мн мн или дрехи от пазарите който си си харесала? хаха
    мислиш ли че в близките 15-20 години е възможно феновете на чалгата да намалеят драстично?
    и пак след толкова време кой стил мислиш че ще е най-популярен в световен мащаб?
    харесваш ли картини? ако да какви по-точно?
    ако трябва да си продавачка в някакъв магазин ..какъв би искала да е той ? хах
    за по-умни въпроси не се сещам сега..ма се пак да питам нещо ;д; ;д ;д;д; пък и ми е интересно..

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    маркови дрехи който понякога може и да не си харесала мн мн или дрехи от пазарите който си си харесала? хаха мии принципно съм роб на марковите дрехи ... но се е случвало, квото и да пише на етикета и на която и марка да е пак да не ми хареса ... аа аз често обикалям по секънд хендовете ии съм си намирала и много яки дрешки, които са на кучи марки ама като ме кефи що да не го нося :P

мислиш ли че в близките 15-20 години е възможно феновете на чалгата да намалеят драстично? имайки в предвид какво беше преди около 5 години и какво е сега полужението с тая чалга ... освен да се надявам да отшумее и хората да се съвземат нищо друго не ми остава ... ше си отворят някой ден очите , ама вече мозъците им ще са толкова промити, че ... от тук се сещам, че според мен 2012 ще е просто едно масово полудяване ии ще се избием един друг... не може секи ден, във всеки един градски автобус в които се кача да има поне по 1 луд... вървиш по улицата и масово луди хора.. преди не им обръщах внимание ли какво се случва бе бога ми ?

и пак след толкова време кой стил мислиш че ще е най-популярен в световен мащаб? яко елетронна музика ... за определен стил не се сещам и не съм мислила, но смятам, че простотията и лудостта ще е обзела света ..

харесваш ли картини? ако да какви по-точно? даам ... яко несвързани и с никаква логика и смисъл в тях някви абсолютните фантасмагории, където да се чудиш тва глава ли е гъз ли е хаха

ако трябва да си продавачка в някакъв магазин ..какъв би искала да е той ? хах оооо от няколко години страшно много искам да бачкам в магазин за бижута яко мъниста ии да правя от сутрин до вечер само обеци и колиета отговора ми е в hand made магазинче даже мн сериозно обмислям варианта със сестрата да отворим едно такова ..
    before nia711
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    ще ни се бере ли лайката 2012та, от твоя отговор зависи света! :Д
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Привет.

Какво мислиш за илюминатите? Според теб, има ли нещо подобно, или всичко е плод на спекулации?

А за Окултизмът?

"Изкуството" да обичаш?

Позрави и хубав ден.

Супер фен Аватара на Dumb
    Как?
    Колко?
    И кое от двете е по - важно?

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    hopekiller за илюминатите и окултизмът не знам особено много ... знам някакви неща от обща култура, но никога не съм се интересувала повече от нужното Така, че не мога да отговоря на въпроът ти, защото просто нямам изградено мнение няма смисъл да въртя и суча някви заучени реплики и чути и прочетени определение, така ти казвам.. сори не мога да отговоря

"Изкуството" да обичаш?
    Човек цял живот се учи ... и на 100 години да станеш пак няма да си научил всичко ...В това число влиза и любовта и и обичта .. Обичта е изкуство - човек никога не трябва да спира да се учи и осъвършенства! Въпросът е не дали обичаш или не, а дали умееш да го показваш или не и какво всъщност е обич за самия човек ... всеки по отделно има различен начин и подход за показване на емоциите си ... и в това число и обичта и любовта си към някого Обичам да се изразявам с цитати, за това ще го направя отново.

''Човек трябва да се научи първо да обича себе си, за да може да обича другите и да позволи да бъде обичан и харесван.'' Ерих Фром
    before nia711
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    Как? качествено и със стил ...
    Колко? достатъчно, но не и прекалено
    И кое от двете е по - важно? как е свършена работата
    before nia711