.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    мислех си да те питам, ама май не те:

Характерно е за козирозите да се обграждат с хора, стоящи по-ниско от тях по един или друг признак, бил той социален статус, интелектуално развитие и прочее. Помисли добре за минутка и после ми отговори, възможно най-честно, склонна ли си(съзнателно или не толкова) към подобен подбор на обкръжението. Ако отговорът ти е положителен, давала ли си си досега сметка за това? Защо мислиш се случва?

По какво избираш приятелите си?
    Какви хора харесваш?
    Какво те свързва с близките ти хора?
    Приличате ли си или напротив?
    ...

Случвало ли ти се да сбъднеш мечта, но насън?
    Audio ergo sum

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Благодаря.

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    [quote="Sham"]мислех си да те питам, ама май не те:

Характерно е за козирозите да се обграждат с хора, стоящи по-ниско от тях по един или друг признак, бил той социален статус, интелектуално развитие и прочее. Помисли добре за минутка и после ми отговори, възможно най-честно, склонна ли си(съзнателно или не толкова) към подобен подбор на обкръжението. Ако отговорът ти е положителен, давала ли си си досега сметка за това? Защо мислиш се случва?
    хммм....реално погледнато обичам да съм нещо повече от хората до мен ... харесва ми усещането да съм по-добра от някой ... незнам дали го правя съзнателно или не ... за това винаги съм се старала да съм с една крачка напред, макар и не винаги да успявам ...но става на въпрос в дадени случаи, не като цяло хората около мен да са по-ниско от мен самата, но да тръгна да си избирам хората с които дружа по тяхоното социално полужение и умствени възможности - в никакъв случай

По какво избираш приятелите си? хаха мии важното е да ми допадът ... да са забавни и да има какво да си говоря с тях ... да имаме общи допирни точки иии най-важното е да има яко смях

Какви хора харесваш? полужително настроени, забавни, импулсивни иии разбира се да имат някакъв акъл в главата ии да не си говорим единствено и само за '' леле братлее вчера как се напушиих!'' и да надявам се разбра ми идеята

Какво те свързва с близките ти хора?ъм... това е много екзистенциален въпрос ... много са нещата.. като започнем от самата обич, родствената връзка по между ни, общите интереси, моментите приживяни заедно ... страшно много са нещата именно за това са близки, а не просто познати

Приличате ли си или напротив? амии под близки, ако имаш предвид роднини ... не ... имам един брат и една сестра и тримата сме тоолкова различни ... сестра ми и баща ми също са козирози еми въобще не си приличаме не говоря за външен вид, а като цяло какъв човек е тя и какъв съм аз
    before nia711
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Случвало ли ти се да сбъднеш мечта, но насън?
    амии сещам се за един конкретен случай...не знам до каква степен е мечта, но беше нещо което искам да постигна :P амм миналата година ми се наложи да се преместя в София отново ии логично да сменя училището ... ии трябваше да се явявам на приравнителни изпити и т.н. .. таа няколко дена преди това, от цялото напрежение и стрес и учене, сънувах, че съм на изпита ии го минавам с 6ца ии даскалите са много доволни и даже ми даваха някакъв сертификат таа това е хах
    before nia711
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си