Първоначално написано от
lovemirkoo
хей mArMaLaDkA я не бъди толкова злобна.момчето помоли за съвет не за злобни коментари. има една приказка.вместо да се заяждаш обърни внимание на обноските си,това е моя съвет към теб.
Виж сега, това не е детска градина, а форум, и аз не съм длъжна да щадя нечии чувства, когато заявявам мнението си. Обноските ми отсъстват тогава, когато простотията ме залива отвсякъде. Ако това, че казвам истината в прав текст и без заобиколки е злоба, значи да, злобна съм. Не аз пускам теми колко съм дебела и нещастна, а в същото време, като ми кажат какво да направя, за да променя начина си на хранене и начина, по който изглежда тялото ми, да си търся сто и едно оправдания защо да НЕ направя това и онова. Ето това вече са злоба и заяждане.
Да не говорим, че ти със съветите си за коремните преси и как те, разбираш ли, стопявали коремчето, не помагаш особено(да не кажа изобщо) на автора, а само му предлагаш една красива илюзия. Да ти обяснявам ли защо, или ти сама ще се усетиш и ще предпочетеш да си потърсиш информацията?