- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Безкрайно влюбен съм. Много Ви моля за помощ!
^Нямаш си.имам си достойнство!
Може би си й станал прекалено досаден, затова те е отрязала.
Плашещо е да ходиш с човек, който се държи неуравновесено при всяка твоя липса и т.н. То въпросът ти не опира до това дали тя е имала проблеми или не е имала вкъщи - и да не е имала, 100% е щяла да се изнерви, че й викаш по телефона и че я препираш, все едно си няма лично време.
За друг път да знаеш - не бъди досаден с момичетата - отвратително е. Не им натяквай, не ги търси непрекъснато, не прекалявай с изблика на чувства - да им се обясняваш прекалено много. Като се обясняваш прекалено много на един човек, ти все едно го ангажираш, а както знаеш - повечето хора мразят отговорности и бягат всячески от тях. Не опира толкова до въпроса дали е мъжко да кажеш на някоя че я обичаш - това е мило. Но си има граница. Почнеш ли много да се обясняваш, започваш да изглеждаш ЗАВИСИМ и това дразни - никой не иска до себе си лепка, която не може да диша без другия. Момичето ти като те е видяло какъв червей си е решила да те остави - и повярвай, всяка би го направила. Никой не желае да си има работа с човек, който още малко не може да диша без гаджето си и едва ли не придава на гаджето си целия смисъл на живота си. Отделен въпрос е и досаждането - не можеш да звъниш постоянно, да правиш проблеми, да се появяваш със закусчици и да занимаваш целия свят с връзката ви. (например майка й)
Ти едва ли не слагаш връзката ти над всичко в твоя живот - правиш я като някаква панацея, което показва адски безсмислено съществуване - човек трябва да е умерен и да не се вкопчва само в едно нещо, сякаш то му е единствения смисъл в живота. (било то връзка, кариера или пр.!)
И трето, мацката ти от самото начало според мен не е била много надеждна, щом само ти е отказвала. Ако толкова е държала на теб и те е харесвала, е нямало да си търси извинения как да не се видите, а щеше да е готова да се среща с теб постоянно - така правят влюбените хора.
Прави си изводите![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride