.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Безкрайно влюбен съм. Много Ви моля за помощ!

Здравейте! В средата на лятото срещнах най-прекрасното момиче. Веднага се влюбих в нея, от пръв поглед, наистина. Много време исках да й го кажа, но ме беше страх, как ще реаргира тя. На 19-тия ден от както тръгнахме, тя ми каза, че ме обича. Бях толкова щастлив!!! Споделих й и моите чувства. Тя е най-прекрасната и адски много я обичам. Не мога без нея, не издържам! Когато я няма изгарям отвътре, буквално това е чувството. Напоследък не се виждахме много. Тя излизаше през деня, а аз ходех на работа от 7 до 7 и когато се върнех не искаше да излизаме особено много. Не я бях виждал 2 седмици. Направо се побърках. Звъннах й и й казах как се чувствам, заплаках, после се разкрещях след поредния отказ. Проблема е, че съм звъннал в можеби най-неподходящия момент, когато е имала сериозни проблеми вкъщи. Толкова съжалявам за това, много я напрегнах. Извинявах й се много. На другия ден отидох до тях със закуска, с надеждата да споделя колко е прекрасна и как ме кара да се чувствам, на майка й. Но и тя ме чу и дойде. Не можах да поговоря с майка й, вместо това скъсахме. От тогава тя много ме избягва, не иска да говорим много-много. Тази вечер се видяхме, а тя само ми се караше, викаше ми за такива глупости. Общо-взето можеби оставаме приятели, но аз не това искам. Толкова много я обичам, обожавам я. Не мога без нея. Може и да съм момче, но много често плача. Въпроса ми е, какво мога да направя? Как да я спечеля отново? Тя е най-прекрасната. Моля ви за някакъв съвет. Адски отчаян съм!

Супер фен
    има си друг. свикни
    дано си я треснал поне

Няма си друг. Не говори така за нея, без да я познаваш!

Направи и "Море от любов" това помага в такива случаи.Много са малко момчетата който могат да кажат пред цяла България 'оБичам те' УСПЕХ!

Няма да се съгласи, няма да дойде, сигурен съм в това, тъй като я опознах добре, за малкото време заедно.

Ами нищо не губиш ако опиташ? Ти имаш ли по-добра идея?

Не, така мога да загубя и приятелството й.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Неосъзнат гей си. Плачеш.... иди си купи трибестан и омнадрен и взимай конски дози... Как няма да те зареже. Всичко, което си изписал е точно обратното на идеала за мъж, който имат 99% от жените. Скопи се, пусни коса и иди в девическо...
    Temet Nosce

벨야카

Както кажеш шефе, за разлика от теб, аз съм свободен. Ти сигурно си поредния спортяга, който има "яки мускули" и "зарибява" общите в дискотеките, мерси, ама съветите ти не ми вършат работа, имам си достойнство!

Цитирай Първоначално написано от BIN
    Не говори така за нея, без да я познаваш!

имам си достойнство!
    ^Нямаш си.

Може би си й станал прекалено досаден, затова те е отрязала.
    Плашещо е да ходиш с човек, който се държи неуравновесено при всяка твоя липса и т.н. То въпросът ти не опира до това дали тя е имала проблеми или не е имала вкъщи - и да не е имала, 100% е щяла да се изнерви, че й викаш по телефона и че я препираш, все едно си няма лично време.

За друг път да знаеш - не бъди досаден с момичетата - отвратително е. Не им натяквай, не ги търси непрекъснато, не прекалявай с изблика на чувства - да им се обясняваш прекалено много. Като се обясняваш прекалено много на един човек, ти все едно го ангажираш, а както знаеш - повечето хора мразят отговорности и бягат всячески от тях. Не опира толкова до въпроса дали е мъжко да кажеш на някоя че я обичаш - това е мило. Но си има граница. Почнеш ли много да се обясняваш, започваш да изглеждаш ЗАВИСИМ и това дразни - никой не иска до себе си лепка, която не може да диша без другия. Момичето ти като те е видяло какъв червей си е решила да те остави - и повярвай, всяка би го направила. Никой не желае да си има работа с човек, който още малко не може да диша без гаджето си и едва ли не придава на гаджето си целия смисъл на живота си. Отделен въпрос е и досаждането - не можеш да звъниш постоянно, да правиш проблеми, да се появяваш със закусчици и да занимаваш целия свят с връзката ви. (например майка й)

Ти едва ли не слагаш връзката ти над всичко в твоя живот - правиш я като някаква панацея, което показва адски безсмислено съществуване - човек трябва да е умерен и да не се вкопчва само в едно нещо, сякаш то му е единствения смисъл в живота. (било то връзка, кариера или пр.!)

И трето, мацката ти от самото начало според мен не е била много надеждна, щом само ти е отказвала. Ако толкова е държала на теб и те е харесвала, е нямало да си търси извинения как да не се видите, а щеше да е готова да се среща с теб постоянно - така правят влюбените хора.

Прави си изводите
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Цитирай Първоначално написано от flyingmonkey
    Не говори така за нея, без да я познаваш!

Пич, стягай се в кръста. Момиче съм и ако някой ми се разреве по телефона, меко казано ще се стресна.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Живота ми е отвратителен, имам толкова много, но нищо не ми носи щастие, нищо, освен нея. Работя по 12 часа на ден и ми е ужасно самотно. Всичките ми приатели избягаха на някъде. Нормално е да звъня на най-скъпия си човек.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Излагаш се.Това определено не е мъжка постъпка.Ако има начин да се погледнеш отстрани ще видиш колко жалък изглеждаш.По този начин я отблъскваш като й ревеш и се жалваш.Кофти ситуация, но нищо не може да се направи - тя не те иска вече.Преодолей го
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Знам, че съм жалък, но повярвайте, няма нищо друго, което да искам толкова, колкото нея!

Мен ме инетересува на колко сте и двамата ?

Аз на 20, тя - на 17.

Град
    Варна
    Нормално.Тя е малка още не знае ко иска.Ко се учудваш.Продължавай напреде със следващата
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    -Обясняваш й се в любов нонстоп и ставаш досаден
    -притеснявал си се много
    -Плакал си пред нея и по принцип често плачеш
    Ако ми посочеш момиче което харесва такива мъже те черпа една бира
    в добавка на това си и в категорията "needy"
    идеята за омнадрена е доста добра, може да му дойде акъла в главата

Тя харесва такъв тип мъже, казвала ми го е. Просто както всичко беше прекрасно изведнъв стана нещо и всичко пропадна.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Какво говорят момичетата и какво харесват за 2 коренно различни неща. Почти всички казват че харесват чувствени, добри, мили мъже а пък всъщност ходят с "лоши момчета" това е закон!

Не е закон, повярвай ми. Това, че си ограничен и не можеш да го осъзнаеш, не значи, че не е така. Замисли се, огледай се, пробвай и ще видиш.

Град
    Варна
    А ти се замисли щом харесва такива "мъже" защо ти не си с нея след като си такъв ?

Точно това е, толкова мислих. Не знам. Казва ми, че й липсвам, че е плакала за мен, че едвам се сдържа да не ми звънне и да ме чуе. Просто не мога да си го обясня. Ако можех, щях ли да пиша тук?

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Не е закон, повярвай ми. Това, че си ограничен и не можеш да го осъзнаеш, не значи, че не е така. Замисли се, огледай се, пробвай и ще видиш.
    Ако вярваш че е така ограничения си ти. Някой ден може да го осъзнаеш но ще ти трябва конска доза тестостерон

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си